Thema

Bij Heuts is er elk seizoen wel iets te doen! Daarom hebben wij een aantal handige tips voor jou op een rijtje gezet die aansluiten bij het seizoen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Thema's voor elk seizoen

Verkrijg ideeën & inspiratie

Verschillende thema's op een rijtje

Snelle levering

Alles voor een Heu(t)se tuinvakantie

Deze zomer hoef je niet naar een verre plek te reizen om je vakantie te vieren! In de tuin zijn tal van activiteiten te beleven. Ga lekker hangen in je nieuwe tuinmeubel, neem een verfrissende duik in je zwembad, of ga op culinair avontuur met een splinternieuwe buitenkeuken barbecue.

Alles voor een Heu(t)se autovakantie

Lekker met de auto eropuit? Naar de camping, of gewoon een weekendje weg; alles wat je nodig hebt, vind je gewoon bij Heuts. Ga voorbereid op pad, een dakkoffer kan namelijk handig zijn als je niet alles in de auto wilt of kunt proppen. Tussendoor fietsen om de buurt te verkennen is ook wel handig, neem dan je fietsendrager mee. 

Party in je tuin

We vieren de zomer volop! Daar hoort ook een feestje bij, of een BBQ dinner party, of gewoon een gezellige avond met vrienden en familie. Het is handig om een partytent bij de hand te hebben, die beschut je gasten tegen felle zonnestralen en lichte regenbuien. Maar waar moet je op letten als je een kwaliteit tent - of juist een budget tent - wilt aanschaffen? We vertellen je meer over de PE waarde van de tent.

Thema's voor elk seizoen

Tips & tricks

Alles voor een Heu(t)se zomer

Snelle levering