Partytent 3x3

De easy up partytenten 3x3 van Heuts hebben een zeer compact formaat en zijn vrijwel in ieder tuin of terras handig om te plaatsen. Deze tenten zijn ideaal voor beperkte ruimtes, maar ook voor het beschutten van gedeeltes van grote oppervlakten. Met de easy up partytent 3x3 weet je zeker dat deze te plaatsen is in jouw tuin of buitenplaats.
Filteren

4 producten

 1. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 2. Pure Garden & Living easy up partytent 3x3 meter bruin
  Onze prijs
  Normale prijs  139,00 Speciale prijs  119,00
   Prijs met klantenkaart  99,00
  Jouw korting
  Op voorraad
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Easy up partytent 3x3 kopen

De 3x3 partytenten van Heuts hebben een zeer compact formaat en zijn vrijwel in ieder tuin of terras handig om te plaatsen. Deze zogenoemde easy up tenten van 3x3 zijn ideaal voor beperkte ruimtes, maar ook voor het beschutten van gedeeltes van grote oppervlakten. Met de partytent 3x3 weet je zeker dat deze te plaatsen is in jouw tuin of buitenplaats. De easy up tenten van 3x3 zijn voorzien van metalen frames. 

De partytenten leveren een goede bescherming tegen zon en regen, voegen iets toe aan een zomerse en gezellige uitstraling van jouw tuin en zijn voorzien van praktische handigheden. De easy up tent 3x3 is ideaal voor gebruik bij feestjes, barbecues, sportactiviteiten en andere gelegenheden om buiten gezellig samen te zijn.

De partytent 3x3 is verkrijgbaar in een aantal verschillende modellen en uitvoeringen, in verschillende prijsklassen. Zo is er de ontzettend praktische pop-up partytent die binnen een handomdraai op te zetten is. Een dergelijke tent is ook wel bekend als een easy up partytent of opvouwbare partytent, ontzettend handig uit te vouwen, je hoeft alleen nog maar de poortjes te verstellen tot de juiste hoogte en klaar is de partytent. De ‘Partytent 3x3 meter wit’ is een ontzettend goedkope en functionele uitgave van de easy up partytent 3x3. Ook bevat ons assortiment een aantal luxueuzere modellen met uitmuntende kwaliteit en een mooi en strak design. 

De partytenten zijn door het compacte formaat ideaal op te bergen. Opvouwbaar tot een klein compact pakketje neemt deze easy up partytent 3x3 dan ook nauwelijks plaats in beslag.