Partytent 3x3

De easy up partytenten 3x3 van Heuts zijn compact en vrijwel in elke tuin of elk terras te plaatsen. Deze tenten zijn ideaal voor kleinere ruimtes, maar ook voor het beschutten van gedeelten van grote oppervlakken. Met de Easy Up partytent 3x3 weet je zeker dat deze te plaatsen is in jouw tuin of buitenplaats. 

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

 1. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 2. Partytent 300 x 300 grijs - Easy up
  Onze prijs
  139,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Partytent 3x3 - Grijs
  Onze prijs
  34,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

6 producten

Easy up partytent 3x3 kopen

De 3x3 partytenten van Heuts hebben een compact formaat en zijn vrijwel in ieder tuin of terras handig om te plaatsen. Deze zogenoemde easy up tenten van 3x3 zijn ideaal voor beperkte ruimtes, maar ook voor het beschutten van gedeelten van grote oppervlakken. Met de partytent 3x3 weet je zeker dat deze te plaatsen is in jouw tuin of buitenplaats. De Easy Up tenten van 3x3 zijn voorzien van metalen frames. 

De partytenten leveren een goede bescherming tegen zon en regen, voegen iets toe aan een zomerse en gezellige uitstraling van jouw tuin en zijn voorzien van praktische handigheden. De easy up tent 3x3 is ideaal voor gebruik bij feestjes, barbecues, sportactiviteiten en andere gelegenheden om buiten gezellig samen te zijn.

De partytent 3x3 is verkrijgbaar in een aantal verschillende modellen en uitvoeringen, in verschillende prijsklassen. Zo is er de ontzettend praktische pop-up partytent die binnen een handomdraai op te zetten is. Een dergelijke tent is ook wel bekend als een easy up partytent of opvouwbare partytent, ontzettend handig uit te vouwen, je hoeft alleen nog maar de poortjes te verstellen tot de juiste hoogte en klaar is de partytent. De ‘Partytent 3x3 meter wit’ is een ontzettend goedkope en functionele uitgave van de easy up partytent 3x3. Ook bevat ons assortiment een aantal luxueuze modellen met uitmuntende kwaliteit en een mooi design. 

De partytenten zijn door het compacte formaat ideaal op te bergen. Opvouwbaar tot een klein compact pakketje neemt deze Easy Up partytent 3x3 dan ook nauwelijks plaats in beslag.

LET OP: We adviseren de partytent niet bij veel wind/regen te laten staan, eventuele schade die wordt aangericht door regen, wind en/of storm vallen niet onder de garantie.