Keter Denali

Keter Denali

De Keter Denali opbergboxen zijn verkrijgbaar in 3 varianten, namelijk de 380L, 570L en 757L variant. De kussenboxen zijn door het Duotech-materiaal goed bestand tegen UV-straling en andere weersinvloeden. Ook zorgt Duotech ervoor dat de boxen niet roesten, schilferen of vervagen waarmee ook aan duurzaamheid is gedacht. De spullen kunnen bovendien veilig opgeborgen worden doordat de boxen afgesloten kunnen worden (slot niet inbegrepen). Dankzij het automatische openingsmechanisme gaan de Denali-modellen tevens makkelijk open.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Keter Denali Opbergbox - 757L
  Keter Denali Opbergbox - 757L
  • Buitenafmeting (cm): 151,7 x 72,5 x 90
  • Afsluitbaar: Ja
  • Materiaal: Kunststof
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,95 279,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Keter Denali Opbergbox - 570L
  Keter Denali Opbergbox - 570L
  • Buitenafmeting (cm): 151,7 x 72,5 x 70
  • Afsluitbaar: Ja
  • Materiaal: Kunststof
  Onze prijs
  Adviesprijs 249,95 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Keter Denali Opbergbox - 380L
  Keter Denali Opbergbox - 380L
  • Buitenafmeting (cm): 122,9 x 62,1 x 70,6
  • Afsluitbaar: Ja
  • Materiaal: Kunststof
  Onze prijs
  Adviesprijs 169,95 158,99
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

3 producten

Voordelen van de Keter Denali

Het grote voordeel van de Keter Denali opbergboxen is de Duotech-technologie die in het kunststof materiaal is verwerkt. Deze technologie zorgt ervoor dat het materiaal niet gaat roesten, schilferen of vervagen. Ook beschikt de Denali over een elegante houtlook met een moderne kleur wat fraai afstraalt op de tuin. De neutrale donkergrijze kleur is tevens eenvoudig te combineren met andere kleuren in de tuin.

Eenvoudig in onderhoud

Doordat de kussenboxen gemaakt zijn van een hoogwaardig kunststof materiaal vereisen ze weinig onderhoud. Een vochtig doekje met lauw water is afdoende om de boxen schoon te houden. Daarbij gaat kunststof jarenlang mee en ben je bij Keter verzekerd van een ruim garantiebeleid. Raadpleeg de handleiding van de betreffende kussenbox voor de exacte garantietermijn.

Snelle en makkelijke montage

De Denali kussenboxen worden, net als andere tuinbergingen van Keter, als bouwpakket thuis geleverd en kunnen middels de meegeleverde handleiding eenvoudig in elkaar gezet worden. Hiervoor is geen speciaal gereedschap nodig en alle accessoires, zoals schroeven, worden uiteraard standaard meegeleverd. 

Opbergmogelijkheden

De Denali opbergboxen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten, namelijk 380, 570 en 757 liter. De kleinste maat is geschikt voor kleine tuinartikelen zoals kussentjes en tuingereedschap. In de grote boxen kunnen onder andere grote loungekussens en groter tuingerei in worden opgeborgen.