Kerstverlichting buiten

Kertstverlichting mag niet ontbreken tijdens de kerst. Zo zorg je zowel binnen als buiten huis voor een echt kerstgevoel. Verlichting heb je in allerlei soorten. Denk aan warmwitte of gekleurde LED-lampjes, clusterverlichting en lichtslangen. Je vindt altijd iets dat past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor traditionele kerstboomverlichting, een guirlande, LED boompjes of LED figuren. Ook leuk voor binnen zijn wat lampjes in een vaas. Simpel en sfeervol!

Lees meer
Filteren
Geen producten gevonden, neem contact op met onze klantenservice voor alternatieven.

Koop de mooiste kerstverlichting voor buiten bij Heuts, elk seizoen wel iets te doen! Ben je op zoek naar sfeervolle en gezellige kerstverlichting, die je tevens buiten kunt ophangen aan een muur of in je boom? Bekijk het ruime assortiment online bij Heuts.nl. Wanneer het al vroeg donker wordt en de kerstdagen in aantocht zijn, zorg je met buitenverlichting voor een echte kerstsfeer. Ga je voor een LED ijspegel verlichting, of voor clusterverlichting? Creëer een magisch gevoel, hang verschillende soorten buitenverlichting op voor de kerstdagen. 


Een ijspegel verlichting heeft wordt tegenwoordig veel gebruikt, en niet zonder reden: dit soort kerstverlichting zorgt voor een echte ijsbreker. De lampjes hangen in verschillende lengtes aan een snoer, en heeft hierdoor een ijspegel-effect. Dit prachtig lichtgordijn is perfect voor gevel kerstverlichting buiten. 


Clusterverlichting is buiten ook prachtig. Je creëert hiermee een vol lichteffect. De lampjes zitten op iedere meter van het lichtsnoer dicht op elkaar geplaatst. Met koppelbare clusterverlichting kun je een grotere lengte creëren met één startkabel. Dus heb je een groter oppervlakte om buiten te verlichten tijdens kerst? Kies dan voor koppelbare clusterverlichting.

Koppelbare kerstverlichting voor buiten: bestel online

Bestel online je koppelbare kerstverlichting voor buiten, bij Heuts. Koppelbare kerstverlichting voor buiten is ideaal als je een groot oppervlakte wilt belichten deze kerst. Koop meerdere koppelbare kerstverlichting en sluit ze op elkaar aan. Op deze manier heb je één startkabel nodig.


Heb je een grote boom buiten staan, die je vol verlichting wilt hebben deze kerst? Of heb je een creatief idee en wil je een verlicht kerstfiguur zelf maken? Voor deze situaties is koppelbare kerstverlichting voor buiten de perfecte oplossing.

Buiten de kerstverlichting ophangen: welke kleur past bij jou?

Kerstverlichting voor buiten heb je ook in verschillende kleuren. Bij Heuts zijn er ruwweg 3 smaakjes voor kerstverlichting kleuren: Warm wit, koud wit, en een combinatie van kleuren Ook wel RGB genoemd). Warm wit is sfeervol door de gele ondertoon. Koud wit heeft een blauwe ondertoon en heeft een licht maan-effect hierdoor. RGB-verlichting zijn verschillende kleuren en zijn echt de klassiekers onder de kerstverlichting. Welke kleur past bij jou? 

Koop kerstlampjes voor buiten op je balkon of in je tuin

Koop je kerstlampjes voor buiten op je balkon of in je tuin bij Heuts.nl, elk seizoen wel iets te doen! Kies voor buiten kerstverlichting wanneer je deze buiten ophangt. Als je binnenverlichting koopt, kan het namelijk zijn dat de kerstlampjes niet bestand zijn voor de weersomstandigheden buiten. Kijk dus altijd goed naar de plaats waar je de kerstlampjes wilt ophangen, zo kom je nooit van een koude kermis thuis. Ben je op zoek naar kerstverlichting voor binnen?