Elektrische mountainbikes

De nieuwe trend van het avontuurlijke fietsen. De E-mountainbikes, een goed alternatief voor gewone mountainbikes. Perfect om zelfs de meest avontuurlijke trails te overwinnen. Bij Heuts hebben we diverse E-mountainbikes voor jou!

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

3 producten

Mountainbikes en elektrische mountainbikes

Mountainbikes, afgekort MTB, zijn sportieve fietsen die gemaakt zijn om door de meest zware terreinen te kunnen fietsen. Er zijn diverse soorten mountainbikes, bij Heuts beschikken we over normale mountainbikes en elektrische mountainbikes. MTB zijn geweldige fietsen en je krijgt binnen elke prijsklasse waar voor je geld, goedkope mountainbikes doen tegenwoordig niet meer onder voor duurdere mountainbikes.

Onze mountainbikes

In ons assortiment hebben we nu de beschikking over NCM mountainbikes, het zijn top kwaliteit fietsen van Duitse makelij met een strak design en voor een betaalbare prijs. NCM fietsen staan voor mooie elektrische fietsen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. NCM mountainbikes zijn over het algemeen veel goedkoper dan andere elektrische mountainbikes, maar dit maakt ze niet minder goed. Zoals eerder al benoemd doen goedkopere mountainbikes niet meer onder voor de duurdere versies, en NCM kan dat bewijzen. 

Wat is een elektrische mountainbike? 

Ben jij een avontuurlijke fietser maar valt het af en toe tegen? Of wil je ook de moeilijke trails uitdagen, maar lukt dat niet met je huidige MTB? Dan zijn E-mountainbikes de oplossing voor jou. Een elektrische mountainbike biedt jou nog meer ondersteuning en geven jou het steuntje in de rug om nog sneller te gaan, zelfs bij de moeilijkste trails door de bossen. De elektrische aandrijving is echt uitstekend voor iedereen en op deze manier kan je zelfs tot op latere leeftijd genieten van een avontuurlijk ritje door de bossen.