2 Persoons luchtbed

Comfortabel met 2 personen slapen, ook op vakantie of tijdens het logeren? Bekijk dan ons assortiment tweepersoons luchtbedden, kies uit standaard uitvoering of luxere uitvoering voor meer slaapcomfort.

1-12 van 23

Pagina
Filteren
 1. Laagste Prijs Garantie op Intex Luchtbedden

 2. Intex-Comfort-Plush-Mid-Rise-Twin
  Onze prijs
  Normale prijs  44,95 Speciale prijs  37,99
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Intex-Comfort-Plush-Mid-Rise-Full-Luchtbed
  Onze prijs
  Normale prijs  49,95 Speciale prijs  45,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Intex-Comfort-Plush-Mid-Rise-Queen
  Onze prijs
  Normale prijs  59,95 Speciale prijs  47,50
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Intex-Comfort-Plush-Elevated-Queen
  Onze prijs
  Normale prijs  69,95 Speciale prijs  55,50
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 23

Pagina

2 persoons luchtbed kopen

Een 2 persoons luchtbed biedt, zoals de naam al zegt, slaapplek aan 2 personen. Maar een 2 persoons luchtbed kan natuurlijk ook gewoon door 1 persoon worden gebruikt. 2 persoons Intex luchtbedden zijn er in verschillende maten en diktes. Zo zijn er extra lange luchtbedden, maar ook extra dikke luchtbedden voor nog meer comfort.

 

Wat is er nu gezelliger dan kamperen en knus met zijn tweeën op een 2 persoons luchtbed slapen? Met een 2 persoons luchtbed creëer je binnen enkele minuten een comfortabele slaapplek voor twee! De ideale vervanger van een bed op de camping of bij onverwachte slapers thuis. Krijg je bezoek dat blijft slapen maar heb je geen extra bed? Geen zorgen, met een 2 persoons luchtbed heb je zo extra slaapruimte.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweepersoons luchtbed? 

Een 2 persoons luchtbed is er in verschillende prijsklassen. De ‘dunnere’ luchtbedden zijn meestal goedkoper dan de dikke luchtbedden, echter bieden de dunne luchtbedden ook iets minder comfort. Het is belangrijk om na te gaan hoe vaak je van plan bent het luchtbed te gebruiken en hoe belangrijk comfort daarbij is. 


Het is daarnaast belangrijk om te bepalen waar je het luchtbed vooral wilt gebruiken. Neem je het luchtbed mee met kamperen, of wordt het vooral gebruikt voor logés? Naast een 2 persoons luchtbed kun je natuurlijk ook kiezen voor 2x een 1 persoons luchtbed, zo kun je apart en toch naast elkaar slapen.