Kachels

Kachels

Niemand heeft het graag koud. Houd je huis heerlijk warm met één van onze kachels. Een pelletkachel of houtkachel is bij uitstek geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes. Kies een stille convectorkachel wanneer je een ruimte snel wilt verwarmen en neem een compacte ventilatorkachel als je deze voor meerdere ruimtes wilt gebruiken. Alleen op zoek naar extra sfeer en geringe verwarming? Plaats dan een sfeerhaard voor meer gezelligheid.

1-12 van 103

Pagina
 1. Eurom CK2003T Convectorkachel
  Onze prijs
   39,95
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Alutherm 2500 WiFi Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  199,00 Speciale prijs  189,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom Alutherm 400XS WiFi Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  109,00 Speciale prijs  99,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom Sani-Towel 500 Wit Badkamerverwarming
  Onze prijs
  Normale prijs  175,00 Speciale prijs  139,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Eurom Safe-T-Heater 2000 Keramische Kachel
  Onze prijs
  Normale prijs  49,00 Speciale prijs  45,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 103

Pagina

Sfeervolle kachels bij Heuts.nl

Kachels worden steeds populairder. Het brengt niet alleen gezelligheid in huis, maar hebben ook een zeer hoog rendement. Of je nu op zoek bent naar een houtkachel, keramische kachel, pelletkachel of straalkachel, in het uitgebreide assortiment van Heuts vind je altijd wat je zoekt. Door het ruime assortiment is er ook in iedere prijsklasse een passende kachel te vinden.

Een nieuwe kachel kopen

Tijdens de winter is wat extra warmte in huis altijd welkom. Lekker met een dekentje bij de gezellige kachel en de avond is compleet, niet meer de kou in. Er gaat natuurlijk niks boven een echte houtkachel, daarom bieden wij in onze online shop verschillende type houtkachels aan, zodat er genoeg keuze is. Ideaal om jouw woonkamer een warme aankleding te geven, met een moderne houtkachel is de woonkamer helemaal af!

Voor een zuiniger en milieubewuster alternatief kun je natuurlijk voor een pelletkachel gaan. Met rendementen tussen de 85 en 90% is een pelletkachel een stuk efficiënter dan een houtkachel en dankzij het gesloten systeem stoot een pelletkachel minder fijnstof uit.

Elektrische kachels

Naast houtkachels bieden wij ook andere soorten kachels aan. Denk bijvoorbeeld aan onze verschillende typen elektrische kachels, zoals ventilatorkachels, convectorkachels en keramische kachels. Op een eenvoudige en snelle manier extra warmte in jouw huis, bijvoorbeeld op de slaapkamer of gang waar het toch net altijd iets kouder is. Maar ook zeer aangenaam om te gebruiken in de hobbyruimte tijdens de winter. Heb het niet langer koud en bestel vandaag nog een kachel bij Heuts.nl