Voor al je verwarming en verkoeling!

Op zoek naar verkoeling of verwarming voor jouw huis? Bij Heuts vindt je voor alle seizoenen de juiste producten, waaronder airco's, kachels, ventilators en sfeerhaarden. Of je nu in de winter een hout- of pelletkachel zoekt om grote ruimtes op te warmen of een elektrische kachel om kleine ruimtes op te warmen. Je vindt het bij Heuts.
Voor de warme zomerdagen bieden we een groot assortiment airco's en ventilators aan voor zowel grote als kleine ruimtes tegen een goede prijskwaliteitsverhouding.

KlimaatbeheersingKlimaatbeheersing

Assortiment klimaatbeheersing

Pelletkachels

Op zoek naar een efficiënte manier om warmte te creëren in je huis? Dan zijn pelletkachels dé oplossing! Met een rendement tussen de 85 en 90% zijn pelletkachels de energiezuinige oplossing om je ruimte te verwarmen. Tot 1 januari 2020 profiteert u tevens van minimaal € 500,- subsidie op geselecteerde pelletkachels verstrekt door de Rijksoverheid

Bekijk ons assortiment pelletkachels.

PelletkachelPelletkachel
Elektrische SfeerhaardElektrische Sfeerhaard

Sfeerhaarden

Met een elektrische sfeerhaard brengt je naast sfeer ook extra gezelligheid in je huis! Daarnaast geeft een sfeerhaard een aangename warmte af, waardoor deze uitstekend als bijverwarming gebruikt kan worden. Met de keuze uit vrijstaande en inbouw sfeerhaarden vindt u altijd een haard die bij u past. De Eurom haarden zijn daarbij allemaal voorzien van twee warmtestanden.

Bekijk ons assortiment sfeerhaarden.

Kachel & Airco specialist

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Veilig online betalen

Populaire modellen

voor € 1009,00

 • Met €545,- subsidie
 • Energiezuinig
 • Heeft kwalitatief goede houtpellets nodig

Bekijk alle modellen

voor € 948,00

 • Zonder buitenunit
 • Met droogfunctie
 • Maakt iets meer geluid dan met buitenunit

Bekijk alle modellen


 • Incl. handige wieltjes
 • Stevige metalen omhuizing
 • Geen afstandsbediening meegeleverd

Bekijk alle modellen


 • Met extra zijruiten
 • Chamotstenen brandkamer
 • Alleen met droog natuurhout te stoken

Bekijk alle modellen

Airco's

De opwarming van de aarde brengt flink wat veranderingen teweeg en ook in Nederland worden de laatste zomers veel hitterecords verbroken. Deze hittegolven hebben de populariteit van airco's flink verhoogd zoals uit nieuwsberichten bleek.
Bij de aanschaf van een airco heeft u twee keuzes: een mobiele airco die te verplaatsen is of een split airco die op één plaats gehangen dient te worden. Verder is het belangrijk hoeveel BTU (koelvermogen) u nodig heeft voor een bepaalde oppervlakte. Voor elke m2 heeft u tussen de 30 en 50 Watt nodig, wat 100 tot 170 BTU is (1.000 Watt = 3,41 BTU.

Voor meer informatie over airco's en waar u op moet letten kunt u onze airco-pagina bekijken.

Houtkachels

Een houtkachel is geen overbodige luxe tijdens de koude winterdagen. Daarbij is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te voeren om het optimale rendement uit je kachel te halen. Het is raadzaam om hardnekkige vervuilingen als roet en teer op de kachelruit te verwijderen met een sopje of HG kachelruitreiniger. De as kan het best verwijderd worden met een asstofzuiger of een speciale asschep. Laat daarnaast 1 à 2 keer per jaar uw schoorsteen (of rookkanaal) schoonvegen of maak deze zelf schoon om brand in uw huis te voorkomen. Om uw kachel zijn mooie kleur te laten behouden is er HG kachelzwart.

Elektrische kachels

Elektrische kachels zijn ideaal om als bijverwarming te gebruiken op kantoor of in je garage tijdens de koude winterdagen. Bij Heuts bieden we verschillende elektrische kachels aan als ventilatorkachels, radiatorkachels, keramische kachels met elk zijn voor- en nadelen.
Kies voor een keramische kachel als u wilt besparen op uw energierekening. Een convectorkachel is daarentegen minder zuinig, maar handig wanneer u ruimte snel en langdurig wilt opwarmen. Bovendien is een convectorkachel stil in gebruik. 
De populairste kachels voor bijverwarming blijven echter nog altijd de ventilatorkachels. Deze blaast namelijk snel warme lucht in een ruimte en is daarmee ideaal voor in een kleine werkruimte of in een kamertje te gebruiken. 


Graag zetten wij de voordelen van bestellen bij Heuts voor je op een rijtje:

 • Keuze uit bezorging of gratis ophalen in één van onze 14 winkels
 • Kosteloos retourneren
 • Thuiswinkel waarborg lid