Easy up partytent

Een partytent mag niet ontbreken bij een buitenfeestje. Creëer extra feestruimte met een partytent in de tuin of op het terras. Wil jij ook nog eens extra snel klaar zijn met het opbouwen en afbreken van jouw partytent, kies dan voor een easy up partytent. Deze klap je eenvoudig uit en staat binnen slechts enkele minuten op.

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

 1. Partytent 3x6m Easyup grijs
  Onze prijs
  249,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 3. Partytent 3x3 - Grijs
  Onze prijs
  34,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

6 producten

Opvouwbare partytent

Wil jij een opvouwbare partytent die snel en eenvoudig op te zetten is? Kies dan voor een easy up partytent! Door het zogenoemde ‘harmonica vouwsysteem’ kun je al met 2 personen deze opvouwbare partytent eenvoudig opbouwen. Geen uitzoekwerk van stangen meer die op verschillende plekken moeten worden geplaatst. Beschikbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten is er voor iedereen de juiste keuze. Een Easy Up partytent is zeer geschikt om op- en af te bouwen als er feestjes zijn, maar deze partytent is ook geschikt om te laten staan van voorjaar tot het einde van de zomer. 

Let wel op: breuk en/of schade veroorzaakt door iedere vorm van wind, regen en sneeuw vallen niet onder de garantie. 

 

Hoeveel personen gaan in een easy up tent

De Heuts Easy Up tenten hebben een formaat van 3x3 meter, een totale oppervlakte van 9m2. In deze tent kunnen maximaal 10 personen gezellig feestvieren. Je kunt zelf uitrekenen hoeveel oppervlakte je nodig hebt voor je feestje. Een persoon neemt (staand) ongeveer 0,9m2 in beslag. Voor zitplaatsen, houd rekening met 1x4m2 per persoon.