• Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze vestigingen geopend om te winkelen en bestellingen af te halen. Lees meer >

Easy up partytent

Een partytent mag niet ontbreken bij een buitenfeestje, creëer extra feestruimte met een partytent in de tuin of op het terras. Wil jij ook nog eens extra snel klaar zijn met het opbouwen en afbreken van jouw partytent, kies dan voor een easy up partytent, deze klap je eenvoudig uit en staat binnen slechts enkele minuten.
Filteren

4 producten

 1. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 2. Pure Garden & Living easy up partytent 3x3 meter bruin
  Onze prijs
  Normale prijs  139,00 Speciale prijs  119,00
   Prijs met klantenkaart  99,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Opvouwbare partytent

Door het zogenaamde ‘harmonica vouwsysteem’ kun je met slechts 2 personen deze opvouwbare partytent eenvoudig opbouwen. Geen uitzoekwerk van stangen meer die op verschillende plekken moeten worden geplaatst. Beschikbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten is er voor iedereen de juiste keuze. Een easy up partytent is zeer geschikt om op- en af te bouwen als er feestjes zijn, maar deze partytent is ook geschikt om te laten staan van voorjaar tot het einde van de zomer. Let wel op: breuk en/of schade veroorzaakt door iedere vorm van wind, regen en sneeuw vallen niet onder de garantie. Wil jij een opvouwbare partytent die snel en eenvoudig op te zetten is? Kies dan voor een easy up partytent!


Hoeveel personen gaan in een easy up tent

Onze easy up tenten hebben een formaat van 3x3 meter, wat een oppervlakte van 9 m2 betekent. In een tent waar geen zitplaatsen zijn gaan we ongeveer uit van één persoon per 0,9 m2. Wanneer je vervolgens de oppervlakte van 9 m2 deelt door 0,9 m2, kom je uit op ca. 10 personen. Met zitplaatsen gaan we uit van ongeveer één persoon per 1,4 m2, waardoor je uitkomt op 6,4. Dit betekent dat in een easy up tent met zitplaatsen 6 à 7 personen gaan. Deze formule kunt u tevens gebruiken voor de andere formaten partytenten die wij aanbieden.