Partytent 4x6


Een kinderfeestje, een jubileum of gewoon een leuk feestje in je tuin organiseren: met een partytent kun je altijd in je tuin een feestje vieren. Niet alleen voor feestjes is een partytent ideaal, ook voor outdooractiviteiten in je tuin is het slim om een partytent te hebben. Bekijk ons assortiment aan partytenten van 4x6 meter.

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

 1. Luxe partytent 4x6 met zijwanden - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 319,00 259,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Budget partytent 4x6 met zijwanden - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

2 producten

Partytent 4x6 kopen bij Heuts

Een partytent 3x6 is geschikt om te plaatsen in een grotere tuin. Met deze partytent heb je gegarandeerd een superfeest met plaats een groot gezelschap. Met een stevig buizenframe die in elkaar te zetten is middels een kliksysteem of een harmonicasysteem, heb je in een mum van tijd de partytent opgezet.  

Zijwanden: meer privacy en beschutting voor je gasten

De zijwanden van een partytent zorgen ervoor dat je een beschutte ruimte creëert. Een ander voordeel van de zijwanden is de mogelijkheid om de tent aan te passen aan verschillende weersomstandigheden. Bij warm weer kun je de zijwanden open laten voor ventilatie, terwijl je bij koudere weersomstandigheden de zijwanden kunt sluiten om de warmte vast te houden. De zijwanden zijn voorzien van ramen, waardoor natuurlijk licht naar binnen kan komen, en een mooi uitzicht op de omgeving mogelijk is.

Hoeveel personen passen er in een 4x6m partytent?

Hoeveel personen in een partytent passen, is afhankelijk van het gebruik van de tent. Je kunt bijvoorbeeld zitplaatsen creëeren met partystoelen en inklapbare tafels, of je laat iedereen staan en zet hier en daar een statafel neer. De vuistregel voor partytenten is dat je per persoon 0.9 vierkante meter rekent. Zo hebben je gasten genoeg bewegingsruimte. In deze berekening is er ook nog plek voor een paar statafels. Geen statafels, maar enkel staplekken? Dan kun je het wat meer gasten kwijt in je partytent. In een partytent van 4x6 meter kun je met deze vuistregel ongeveer 30-32 gasten kwijt. Wil je dat iedereen de mogelijkheid heeft om aan een tafel te zitten om bijvoorbeeld een hapje en drankje te nuttigen, of heb je een concert opstelling in gedachten? Reken dan 0,75 vierkante meter per persoon. Houd hierbij wel rekening dat je nog ruimte moet hebben voor de tafels.

Over de kwaliteit van een PE partytent

PE Partytenten zijn licht van gewicht en prima voor kortstondige feesten of evenementen. De term PE verwijst naar het materiaal dat wordt gebruikt voor de constructie van de partytent, namelijk polyethyleen (PE). PE is een veelgebruikt materiaal in de productie van partytenten zijn betaalbaarheid. De PE kwaliteit van een partytent heeft betrekking op de dikte en sterkte van het gebruikte PE-materiaal. Het wordt meestal uitgedrukt in "gram per vierkante meter" (g/m2), wat aangeeft hoeveel gram PE-stof er per vierkante meter aanwezig is. Hoe hoger de PE-waarde, hoe dikker en stugger - maar ook duurzamer - het materiaal.

Het is belangrijk op te merken dat de PE kwaliteit niet het enige aspect is dat de algehele kwaliteit van een partytent bepaalt. Andere factoren, zoals de constructie van het frame, de kwaliteit van de naden en de algemene afwerking, spelen ook een rol in de algehele duurzaamheid en betrouwbaarheid van de tent.

Pure Garden & Living

Pure Garden & Living is het eigen merk van Heuts. Voor een voordelige prijs heb je een prima product in huis. De Pure Garden & Living Partytenten zijn geschikt voor leuke tuinfeestjes, barbecueparties, communiefeesten, lentefeesten en meer.