BBQ hoezen

Om jarenlang te genieten van jouw mooie bbq en deze te beschermen tegen regen, vuil en krassen kun je gebruik maken van een bbq hoes. Bij de aanschaf van een dergelijke hoes is het van belang om rekening te houden met de afmetingen van jouw bbq.

1-12 van 28

Pagina
 1. BBQ specialist

  Officiële Weber dealer

  Officiële Outdoorchef dealer

 2. Afdekhoes Outdoorchef Minichef
  Onze prijs
   34,90
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 28

Pagina

BBQ hoes kopen

Bij de aanschaf van een BBQ hoes moet je met enkele zaken rekening houden. Merken zoals Weber, Outdoorchef en Campingaz hebben barbecue hoezen gemaakt die telkens geschikt zijn voor één of meerdere specifieke modellen. In dit geval is het dus vrij eenvoudig om de juiste hoes op te zoeken.

Heb je geen Weber, Outdoorchef of Campingaz BBQ of gaat je voorkeur uit naar een universele BBQ hoes? Dan is het noodzakelijk om de afmetingen van de BBQ op te meten. Bij een buitenkeuken kun je meestal de werkbladen inklappen, zodat de buitenkeuken zo min mogelijk plaats in beslag neemt. Zijn de afmetingen bekend? Bedenk dan of je de BBQ in een berging wilt opbergen of dat deze de hele winter buiten blijft staan. In de laatstgenoemde situatie is het handig om te bekijken of de barbecue hoes beschikt over aantrekkoorden aan de onderzijde, zodat de wind geen schijn van kans heeft.