Partytent 3x6

Een partytent 3x6 is geschikt om te plaatsen in een grotere tuin. Met deze partytent heb je gegarandeerd een superfeest met plaats een groot gezelschap! Door de zijwanden van deze partytenten kun je er ook een beschut feestje van maken, zodat als het ’s avonds kouder wordt, de kou moeilijker de partytent in kan komen. De grote voordelen van een partytent 3x6 zijn, dat deze tent ruimte biedt aan maar liefst 20 personen en beschikt over ‘raampjes’ waardoor je overdag kunt genieten van natuurlijke lichtinval en altijd kunt zien wat er buiten de tent gebeurt.

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

 1. Partytent met zijwanden 3x6m PE 120 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 119,00 99,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Easy-up partytent met zijwanden 3x6m PE 160 gr/m2 - grijs
  Onze prijs
  Adviesprijs 219,00 199,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 4. Partytent met zijwanden 3x6m PE 160 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 249,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Partytent met zijwanden 3x6m PE 120 gr/m2 - grijs
  Onze prijs
  Adviesprijs 119,00 99,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

6 producten

Partytent 3x6 kopen

Onze partytenten van 3x6 zijn in verschillende uitvoeringen en prijzen verkrijgbaar bij Heuts. Alle 3x6 partytenten zijn voorzien van een metalen buizenframe. Een partytent van 3x6 meter biedt onderdak voor maximaal 20 personen. Bovendien zijn alle partytenten van 3x6 voorzien van zijwanden met ramen erin. 

Let er wel op dat de 3x6 partytenten niet geschikt zijn voor zware weersomstandigheden als hevige regen- en sneeuwval, en zware windstoten. We adviseren de partytent niet bij veel wind/regen te laten staan, eventuele schade die wordt aangericht door regen, wind en/of storm vallen niet onder de garantie.

Feestaccessoires voor de partytent 3x6

Als de zon ’s avonds ondergaat, kan het behoorlijk afkoelen in een feesttent. Om een aangename temperatuur te blijven behouden, zijn onze partytent heaters ideaal om de ruimte te verwarmen. Voor een partytent 3x6 raden wij aan om een partytent heater te nemen van minimaal 1500 Watt.

Daarnaast kun je ook voor feestverlichting en alle andere feestaccessoires terecht bij Heuts. We bieden onder andere specifieke partytent verlichting aan, maar ook feestdecoratie als confetti en vlaggetjes. Tevens kkun je voor jouw partytent 3x6 accessoires terecht voor partytafels en partystoelen bij Heuts, zoals statafels en bijbehorende barkrukken. In een partytent van 3x6 meter, waarin geen zitplaatsen zijn, gaan circa 20 personen in waardoor er ongeveer vier statafels nodig zijn voor een 3x6 partytent. Daarbij kunt u de statafels versieren met een van onze statafelrokken.