• Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze vestigingen geopend om te winkelen en bestellingen af te halen. Lees meer >

Partytent 3x6

Een partytent 3x6 is zeer geschikt om te plaatsen in een grotere tuin. Met deze partytent in de tuin heb je gegarandeerd een superfeest met plaats een groot gezelschap! Door de zijwanden van deze partytenten kun je er ook een beschut feestje van maken, zodat als het ’s avonds kouder wordt, de kou moeilijker de partytent in kan komen. De grote voordelen van een partytent 3x6 zijn, dat deze tent ruimte biedt aan maar liefst 20 personen en beschikt over ‘raampjes’ waardoor je overdag kunt genieten van natuurlijke lichtinval en altijd kunt zien wat er buiten de tent gebeurd.
Filteren

5 producten

  1. Partytent specialist

    Easy up partytent

    Partytent met zijwanden

5 producten

Partytent 3x6 kopen

Onze partytenten van 3x6 zijn in verschillende uitvoeringen en prijzen verkrijgbaar bij Heuts. Alle 3x6 partytenten zijn voorzien van een metalen buizenframe en daarnaast biedt de partytent 3x6 onderdak voor circa 20 personen. Bovendien zijn alle partytenten van 3x6 voorzien van zijwanden met ramen erin. Let er wel op dat de 3x6 partytenten niet geschikt zijn voor zware weersomstandigheden als hevige regen- en sneeuwval, en zware windstoten.

Feestaccessoires voor de partytent 3x6

Als de zon ’s avonds ondergaat, kan het behoorlijk afkoelen in een feesttent. Om een aangename temperatuur te blijven behouden, zijn onze partytent heaters ideaal om de ruimte te verwarmen. Voor een partytent 3x6 raden wij aan om een partytent heater te nemen van minimaal 1500 Watt.

Daarnaast kunt u ook voor feestverlichting en alle andere feestaccessoires terecht bij Heuts. We bieden onder andere specifieke partytent verlichting aan, maar ook feestdecoratie als confetti en vlaggetjes. Tevens kunt u voor uw partytent 3x6 accessoires terecht voor partytafels en partystoelen bij Heuts, zoals statafels en bijbehorende barkrukken. In een partytent van 3x6 meter, waarin geen zitplaatsen zijn, gaan circa 20 personen in waardoor er ongeveer vier statafels nodig zijn voor een 3x6 partytent. Daarbij kunt u de statafels versieren met een van onze statafelrokken.