Keter Oakland

Keter Oakland

De tuinhuizen van de Keter Oakland zijn samen met de tuinhuizen van de Keter Artisan het grootste model tuinhuizen van Keter. Ideaal voor het opbergen van groot tuingereedschap en fietsen. Bovendien zijn Keter tuinhuisjes weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en afsluitbaar.

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Keter Oakland 759 Tuinhuis - 287 x 229 x 242
  Onze prijs
  1.699,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Keter Oakland 1175 Tuinhuis - 350 x 230 x 253
  Onze prijs
  Adviesprijs 2.255,00 2.199,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Keter Oakland 757 Tuinhuis - 223,5 x 229 x 242
  Onze prijs
  Adviesprijs 1.449,00 1.429,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

4 producten

Keter Oakland: Topmodel tuinhuis

De tuinhuizen uit de Oakland serie behoren tot de topmodellen van Keter. De natuurlijke kleuren van de Oakland geven de tuinhuisjes een luxe uitstraling en passen mooi in landelijke tuinen. Van binnen zijn de Oaklands uitgerust met een dubbelwandige structuur en een stalen versterking onder het dak voor extra stevigheid. Met een hoogte van ruim 2 meter zijn de schuren tevens hoog genoeg om in te staan als volwassen persoon.

Duotech: Innovatief kunststof design

De Oakland tuinhuizen zijn, net als een aantal andere tuinbergingen van Keter, uitgerust met het innovatieve Duotech design. In het geval van de Oakland zorgt dit er onder andere voor dat de wanden overschilderd kunnen worden. Ook kan er hierdoor in geboord worden wanneer je bijvoorbeeld extra planken wilt monteren. Bovendien zorgt Duotech voor de moderne houtlook die gegeven is aan deze tuinhuizen.

Het functionele gecombineerd met elegantie

Met de Oakland schuren haal je een stevig tuinhuis dat geschikt is om groot tuinmateriaal in op te slaan zoals grasmaaiers, gereedschap, speelgoed, fietsen en andere tuinartikelen. Het stevige vloerpaneel zorgt ervoor dat dergelijke zware artikelen gemakkelijk opgeslagen kunnen worden. Dankzij de ramen in Victoriaanse stijl en de lichtinval in het dak kan de schuur tevens gebruikt worden als hobbyhok.