Elektrische BBQ

Elektrische BBQ
Snel aan de slag met een elektrische BBQ zonder geen gedoe met houtskool of briketten en problemen met het aansteken van de BBQ. Een elektrische barbecue is binnen enkele minuten klaar voor gebruik, steek de stekker in het stopcontact, stel de temperatuur in en barbecueën maar!
Filteren

5 producten

  1. BBQ specialist

    Officiële Weber dealer

    Officiële Outdoorchef dealer

5 producten

Elektrische BBQ voor meer gemak

Met een elektrische barbecue kun je snel aan de slag om te gaan barbecueën. Van alle soorten barbecues is de elektrische bbq het meest gebruiksvriendelijk. Steek de stekker in het stopcontact, stel de temperatuur in en binnen enkele minuten is de elektrische barbecue klaar voor gebruik. Een ander voordeel van een elektrische barbecue is dat er geen rookontwikkeling plaatsvindt, dus ook ideaal voor de klein tuin, terras of balkon. Ook een elektrische barbecue staat garant voor een heerlijke barbecue smaak.

In tegenstelling tot andere type barbecues is een elektrische barbecue zeer eenvoudig schoon te maken. Een elektrische barbecue is een gesloten systeem, en dus veiliger dan andere soorten barbecues. Ons assortiment bestaat uit enkele elektrische tafel bbq's en staande modellen. Naast de goedkopere elektrische barbecues, bieden wij ook luxere Weber en Outdoorchef barbecues aan.

Weber elektrische barbecue

Een elektrische barbecue van Weber is niet alleen praktisch in gebruik maar daarnaast kwalitatief zeer goed. In tegenstelling tot een houtskool barbecue zijn elektrische barbecues eenvoudiger en sneller in gebruik, geen gedoe met het aanmaken van het vuur. Op zoek naar een Weber elektrische bbq, kijk dan in ons assortiment.