Tuinhuis

Een tuinhuis is ideaal voor het opbergen van zowel kleine als grote tuinartikelen, hierbij kun je denken aan kussens, tuingereedschap maar ook grasmaaiers, fietsen en scooters. Altijd een netjes opgeruimde tuin met dank aan de grote opbergruimte dat een tuinhuis je kan bieden. De meeste tuinhuizen zijn gemaakt van kunststof en dus onderhoudsvrij. Grondvocht en modder hebben geen schijn van kans door een degelijke bodemplaat. Tevens zijn de tuinhuizen voorzien van de mogelijkheid om af te sluiten en laten extra daglicht binnen middels een raam of zelfs een dakraam.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kussenbox kopen

Voor vrijwel iedere situatie bieden wij de juiste oplossing. Om alleen enkele tuinkussens en kleine spulletjes op te bergen volstaat een kussenbox. Heuts biedt onder andere Keter kussenboxen in verschillende formaten en kleuren aan. Zo kunt u bij Heuts terecht voor kussenboxen vanaf 270 liter tot kussenboxen van ruim 500 liter. Op zoek naar een multifunctionele kussenbox? Bij Heuts is ook een kussenbox verkrijgbaar waar u tegelijktijd op kunt zitten en zodoende als tuinbank kunt gebruiken. Bekijk deze tuinbank anno kussenbox hier.

Tuinkast of tuinhuis kopen

Eerder op zoek naar een mogelijkheid om ook tuinaccessoires en tuingereedschap op te bergen? Dan zijn onze tuinkasten met verstelbare planken de ideale oplossing. De meeste Keter tuinkasten zijn gemaakt van kunststof en in verschillende kleuren beschikbaar. Check bij de aankoop van een tuinkast of deze geschikt is om buiten te zetten of niet. Op de productpagina kunt u dit aflezen. Bij onduidelijkheden kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze klantenservice.

Tevens bieden wij ook tuinhuisjes aan om zelfs ladders, speelgoedfietsen en scooters op te bergen. Daarbij bieden we zowel kleine tuinhuisjes als grote tuinhuisjes aan. De Keter tuinhuisjes zijn meestal gemaakt van kunststof en in enkele gevallen naar eigen smaak aan te passen. Ze kunnen de buitenwanden bijvoorbeeld overschilderd worden bij enkele tuinhuisjes (en enkele tuinkasten en opbergboxen). Raadpleeg de handleiding om te controleren of de tuinberging overgeschilderd kan worden. Deze zijn te vinden op de betreffende productpagina. Voor iedere tuin vind je bij ons de juiste tuinberging!

Praktisch en duurzaam

De meesten tuinbergingen zijn gemaakt van kunststof en daarmee onderhoudsvrij. Daarnaast kunnen ze worden afgesloten met een hangslot. De kussenboxen zijn vrijwel allemaal voorzien van geïntegreerde wieltjes en handvatten om eenvoudig te verplaatsen. De tuinkasten beschikken over verstelbare legplanken of de mogelijkheid om zelf legplanken te bevestigen. Hierdoor kun je de ruimte van de tuinkast zo optimaal mogelijk benutten. De tuinhuisjes zijn in diverse modellen verkrijgbaar van een enkele deur tot 2 brede openslaande deuren om eenvoudig voorwerpen naar binnen te tillen. Daarnaast zijn ze voorzien van een raam en soms zelfs van een dakraam voor extra daglicht. Tevens beschikken ze over een goede vloer en ventilatieroosters zodat vocht en modder geen schijn van kans hebben.

Heuts gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat
je voor jou relevante aanbiedingen te zien krijgt. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. - Lees meer - Verbergen