Tuinpaviljoenen

Tuinpaviljoenen

Een tuinpaviljoen is niet te missen tijdens het voorjaar en de zomer, een mooie & sfeervolle aankleding in de tuin die zorgt voor een schaduwplek tijdens de warme middaguren. Tuinpaviljoenen zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een tuinpaviljoen bij zit die in jouw tuin past!

12 producten

  1. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

12 producten

Paviljoen kopen

Een duurzaam paviljoen is de perfecte uitbreiding van de inrichting van je tuin. Een tuinpaviljoen laat jou en je familie/vrienden optimaal genieten van de tuin in de zomerse maanden. De paviljoenen bieden bescherming tegen de zon, maar ook bij dalende temperaturen kun je nog genieten in je tuin met deze tuinpaviljoenen. Een paviljoen voor in de tuin is gefabriceerd om langer op te blijven staan dan een partytent. Ben je dus op zoek naar een tuintent die langer kan blijven staan, kies dan voor een tuinpaviljoen. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten, kleuren en maten, dus voor ieder wat wils. 

Met een mooi tuinpaviljoen wordt er direct een ontmoetingsplek in jouw tuin gecreëerd. Ook bij verlangen naar schaduw tegen de felle zon of onderdak bij minder mooi weer. De meest voorkomende maat is een 3x3 tuinpaviljoen en past in vrijwel iedere tuin. Liever een rechthoekig formaat? Kijk dan bijv. eens bij de afmetingen 3x4 of 3x3,65. De aankoop van een tuinpaviljoen gaat een groot verschil in jouw tuin of terras maken, ongeacht de gelegenheid. Je kunt het tuinpaviljoen ook voor oneindig veel verschillende doeleinden gebruiken. Zet er een tuinset in, zodat je zelfs als het regent, makkelijk kunt genieten van je tuin. Een Intex jacuzzi is een perfect voorbeeld van een voorwerp wat je zou kunnen plaatsen onder een paviljoen in je tuin. Met andere woorden de tuinpaviljoenen zijn ontzettend multifunctioneel. 

Een paviljoen in een tuin is de perfecte schuil en/of schaduwplek tijdens verjaardagfeestjes, barbecues en familiefeesten maar natuurlijk ook op gewone zomerdagen. De uitstraling van een paviljoen is luxer dan een partytent en zorgt voor een leuke en gezellige sfeer in de tuin. Een paviljoen kopen kan eenvoudig online bij Heuts.nl. Aan het twijfelen om een partytent of een paviljoen te kopen? Bekijk dan eerst ons volledige assortiment. Een paviljoen kopen begint bij Heuts!

Tuinpaviljoen in verschillende weersomstandigheden?

Een paviljoen is gemaakt van sterk materiaal maar wij raden onze klanten aan om het paviljoen tijdens de wintermaanden af te breken, om er zeker van te zijn dat het tuin paviljoen geen storm- en/of waterschade oploopt.