Partytent met zijwanden

In beperkte mate beschutting nodig tegen wind en regen? In combinatie met een partytent heater zijn onze partytenten met zijwanden ideaal voor de koudere avonden. De zijwanden zijn eenvoudig te bevestigen met klittenband en zijn meestal voorzien van een raam.

Lees meer
Filteren
Filteren

1-12 van 16

Pagina
 1. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 2. Partytent 5x8 meter 120gr/m2 - wit
  Onze prijs
  789,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

1-12 van 16

Pagina

Partytent met zijwanden kopen?

Een partytent die voorzien is van zijwanden zorgt voor een goede beschutting. De zijwanden voorkomen dat regen en wind de partytent binnenkomen. Hierdoor valt jouw feestje niet in het water en zorg je voor een aangenaam verblijf voor jezelf en je gasten. Let er wel op dat de partytenten met zijwanden niet bestand zijn tegen zware regenval en hevige windstoten. Bij dergelijke weersvoorspellingen raden wij aan om de tent niet op te bouwen, of zo snel mogelijk af te breken.

De partytent met zijwanden biedt daarentegen voldoende bescherming tegen kleine regenbuien en matige windstoten. Tevens biedt het enigszins bescherming tegen de kou. Wanneer u echt geen last wilt hebben van de kou, is het wellicht handig om een partytent heater te nemen. Met een heater blijft de binnenruimte van de partytent met zijwanden warm genoeg om de hele avond in te kunnen vertoeven.

De zijwanden van de partytent zijn eenvoudig te monteren door middel van klittenband. Daarnaast beschikken de zijwanden, die aan de lange zijden bevestigd dienen te worden, over ramen waardoor het buitenlicht niet verloren gaat. Ook is het leuk om de feesttent te decoreren met feestverlichting en andere leuke feestartikelen. Om het aanbod compleet te maken, verkopen we ook allerlei feestartikelen als klaptafels, statafels en klapstoelen. Maak jouw feest helemaal compleet met een partytent met zijwanden. 

Let op: Bij veel regen en wind raden we echter aan om de tenten af te breken. Schade ontstaan door regen, wind en/of storm vallen niet binnen de garantie.