Partytent met zijwanden


Als je op zoek bent naar een partytent met zijwanden, dan ben je bij Heuts aan het juiste adres. Een partytent met gesloten zijkanten biedt niet alleen bescherming tegen regen en wind, maar geeft ook privacy en een gezellige sfeer voor jouw feestelijke aangelegenheid.

Lees meer
Filteren
Filteren

1-12 van 18

Pagina
 1. Partytent met zijwanden 3x6m PE 120 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 119,00 99,99
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Partytent met zijwanden 4x8m PE 140 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 319,00 279,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 4. Partytent met zijwanden 3x6m PE 160 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 249,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Partytent met zijwanden 3x6m PE 120 gr/m2 - grijs
  Onze prijs
  Adviesprijs 119,00 99,99
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Partytent met zijwanden 3x4m PE 140 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 149,00 139,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 7. Semi-professionele partytent 5x8m
  Onze prijs
  Adviesprijs 789,00 739,00
   Prijs met klantenkaart 699,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 8. Partytent met zijwanden 4x8m PE 160 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 349,00 319,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 9. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

 10. Partytent 5x5m PE 160 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  299,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 11. Partytent met zijwanden 4x6m PE 160 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 319,00 259,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 12. Partytent met zijwanden 4x6m PE 140 gr/m2 - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 18

Pagina

Partytent met zijwanden kopen?

Een partytent die voorzien is van zijwanden zorgt voor een goede beschutting. De zijwanden voorkomen dat regen en wind de partytent binnenkomen. Hierdoor valt jouw feestje niet in het water en zorg je voor een aangenaam verblijf voor jezelf en je gasten. Let er wel op dat de partytenten met zijwanden niet bestand zijn tegen zware regenval en hevige windstoten. Bij dergelijke weersvoorspellingen raden wij aan om de tent niet op te bouwen, of zo snel mogelijk af te breken.

De partytent met zijwanden biedt daarentegen voldoende bescherming tegen kleine regenbuien en matige windstoten. Tevens biedt het enigszins bescherming tegen de kou. Wanneer u echt geen last wilt hebben van de kou, is het wellicht handig om een partytent heater te nemen. Met een heater blijft de binnenruimte van de partytent met zijwanden warm genoeg om de hele avond in te kunnen vertoeven.

De zijwanden van de partytent zijn eenvoudig te monteren door middel van klittenband. Daarnaast beschikken de zijwanden, die aan de lange zijden bevestigd dienen te worden, over ramen waardoor het buitenlicht niet verloren gaat. Ook is het leuk om de feesttent te decoreren met feestverlichting en andere leuke feestartikelen. Om het aanbod compleet te maken, verkopen we ook allerlei feestartikelen als klaptafels, statafels en klapstoelen. Maak jouw feest helemaal compleet met een partytent met zijwanden. 

Let op: Bij veel regen en wind raden we echter aan om de tenten af te breken. Schade ontstaan door regen, wind en/of storm vallen niet binnen de garantie.

Bescherming en privacy met een partytent inclusief zijwanden

Een partytent met zijwanden is ideaal voor verschillende evenementen, zoals tuinfeesten, barbecues, bruiloften, verjaardagen en nog veel meer. Met de zijwanden kun je de tent eenvoudig afsluiten en creëer je een intieme ruimte waar jouw gasten kunnen genieten van het feest, ongeacht het weer. 

De zijwanden zorgen ervoor dat je een beschutte ruimte creëert.  Ze fungeren als een barrière tegen ongewenste elementen zoals wind, regen, zonlicht en insecten. Je gasten kunnen zorgeloos genieten van het feest. Daarnaast bieden zijwanden ook een stukje privacy, doordat de ruimte wordt afgebakend, en je gasten zich op hun gemak voelen. Dit kan van pas komen als je bijvoorbeeld verschillende activiteiten wilt organiseren of een speciale hoek wilt creëren, zoals een cocktailbar of chill-ruimte. 

Een ander voordeel van de zijwanden is de mogelijkheid om de partytent aan te passen aan verschillende weersomstandigheden. Bij warm weer kun je de zijwanden open laten voor ventilatie, terwijl je bij koudere weersomstandigheden de zijwanden kunt sluiten om de warmte vast te houden. De zijwanden zijn voorzien van ramen, waardoor natuurlijk licht naar binnen kan komen, en een mooi uitzicht op de omgeving mogelijk is.

Onze partytenten met zijwanden zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Of het nu zonnig, regenachtig of winderig is, je kunt erop vertrouwen dat onze partytenten jouw feest beschermd houden.

Zijwanden bieden veelzijdigheid en flexibiliteit

Daarnaast bieden wij een breed scala aan maten en stijlen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een kleine bijeenkomst of een groot feest organiseert, wij hebben de juiste partytent met zijwanden voor jou. Onze tenten zijn eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor je snel kunt beginnen met feesten.

Met een partytent met zijwanden geniet je van extra voordelen, zoals het creëren van een afgesloten ruimte voor buffetten, het opzetten van een DJ-stand of het plaatsen van extra decoraties. De zijwanden zorgen voor flexibiliteit en veelzijdigheid, zodat je de tent kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en het thema van jouw feest.

Dus, als je op zoek bent naar een partytent met zijwanden van hoge kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid, bekijk dan ons assortiment. Met onze partytenten creëer je een geweldige feestomgeving waar jouw gasten nog lang over zullen napraten. Bestel vandaag nog jouw partytent met zijwanden en maak van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis!

Voordelen Partytent met zijwanden

 • Bescherming tegen regen en wind: Een partytent met zijwanden biedt uitstekende bescherming tegen onvoorspelbaar weer. Je kunt zonder zorgen feesten, zelfs als het regent of waait.
 • Privacy voor jouw gasten: De zijwanden van de partytent zorgen voor een afgesloten ruimte, waardoor je privacy creëert voor jouw gasten. Ze kunnen ontspannen en genieten van het feest zonder zich zorgen te maken over nieuwsgierige blikken van buitenaf.
 • Sfeervolle ambiance: Met zijwanden kun je de partytent omtoveren tot een gezellige en intieme feestlocatie. Je kunt verlichting en decoraties binnenin plaatsen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.
 • Flexibiliteit en veelzijdigheid: De zijwanden van de partytent bieden flexibiliteit in het gebruik van de ruimte. Je kunt bepaalde gedeelten afsluiten voor bijvoorbeeld een buffet of een DJ-stand, terwijl andere gedeelten open blijven voor dansvloer of zitplaatsen.
 • Aanpasbaar aan verschillende evenementen: Of je nu een tuinfeest, barbecue, bruiloft of verjaardagsfeest organiseert, een partytent met zijwanden past bij elke gelegenheid. Je kunt de tent aanpassen aan de specifieke behoeften en het thema van het evenement.
 • Stevigheid en duurzaamheid: Onze partytenten met zijwanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je ze keer op keer kunt gebruiken voor toekomstige feesten.
 • Gemakkelijk op te zetten en af te breken: Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je de partytent met zijwanden snel opzetten en afbreken. Dit bespaart tijd en moeite, zodat je meer kunt genieten van jouw feest.
 • Extra mogelijkheden voor decoratie: De zijwanden van de partytent bieden extra mogelijkheden voor decoratie. Je kunt ze versieren met bloemen, slingers of andere feestelijke items, waardoor de tent er nog feestelijker uitziet.
 • Geschikt voor verschillende groepsgroottes: Met diverse maten partytenten met zijwanden kun je de juiste keuze maken, afhankelijk van het aantal gasten en de gewenste ruimte. Of je nu een kleine bijeenkomst of een grootschalig evenement organiseert, er is altijd een geschikte tent beschikbaar.
 • Onvergetelijke feestervaring: Het hebben van een partytent met zijwanden tilt jouw feest naar een hoger niveau. Je creëert een comfortabele en feestelijke omgeving waarin jouw gasten volop kunnen genieten en mooie herinneringen kunnen maken.