Ligbedden

Met onze comfortabele tuin ligbedden kun je heerlijk languit ontspannen in de zon. De ligbedden zijn voorzien van een verstelbare hoofdsteun, ideaal voor het lezen van een goed boek of een middagje zonnen. Enkele modellen zijn voorzien van wielen, zodat je het zonnebed eenvoudig kunt verplaatsen naar de plek met de meeste zon of juist even een plekje opzoeken met schaduw. En met een bijzettafeltje heb je altijd een verfrissend drankje of een goed boek binnen handbereik.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ligbed kopen?

Je wilt een comfortabele ligbank of ligstoel kopen? Bij Heuts hebben wij een groot assortiment ligbedden voor in uw tuin. Heerlijk relaxen in uw tuin of balkon en genieten van het zonnetje. De rugleuningen van de bedden zijn verstelbaar, waardoor rechtop zitten ook mogelijk is. Een ligbed kopen hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen we bij Heuts!

Ligbed met wieltjes

Naast de wicker ligbedden zonder wieltjes hebben wij ook ligbedden met wieltjes in het assortiment. Het voordeel hiervan is dat je het ligbed makkelijk kunt verplaatsen zonder veel gedoe. Ook deze ligbedden zijn gemaakt van prachtig wicker vlechtwerk. Bovendien zijn de hoofdsteunen verstelbaar zodat je altijd de perfecte houding kunt aannemen. Zowel rechtop zitten, liggen, of vele standen hier tussenin zijn mogelijk.

Ligbed tuin

Er is toch niets fijner dan heerlijk achterover leunend van de zon genieten met een goed boek bij de hand. Tuin ligbedden of ligstoelen maken het mogelijk om te ontpannen en even alle stress te vergeten. Kies je voor comfort? Dan is een tuin ligbed met kussen een goede keuze. Op een ligbed kun je zowel binnen als buiten in je tuin of balkon heerlijk genieten van het zonnetje. Bij Heuts vind je een ruim aanbod ligstoelen en ligbedden.

Zonnebed

Een zonnebed is feitelijk een ligbed en bevatten in sommige gevallen een handig dakje om je gezicht te beschermen tegen de zonnestralen. Ook hierin kun je heerlijk relaxen en genieten van de warme zomerdagen met een lekker drankje erbij. Vergeet ook niet een handig bijzettafeltje bij je zonnebed te bestellen waar je je drankjes makkelijk op kwijt kunt.