Parasol

Parasol
Een parasol creëert een fijne schaduwplek tijdens de warme zomerdagen. Naast het functionele dat een parasol te bieden heeft, is een tuinparasol ook nog eens een mooie aankleding op de tuin. Maak de schaduwplek van de parasol helemaal af met een mooie tuinmeubelset en geniet optimaal van de beschutting die een parasol je te bieden heeft! Naast de tuinparasols, hebben we ook verschillende strandparasols, welke ideaal zijn om mee te nemen op vakantie.
Filteren

1-12 van 23

Pagina
  1. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

1-12 van 23

Pagina

Parasol kopen

Een parasol is in de zomer niet weg te denken. Voor een fijne schaduwplek in de tuin of op het terras is een tuinparasol de ideale oplossing. Parasols zijn er in verschillende soorten en maten, zo is er voor iedere situatie de ideale parasol. Voor een dagje uit naar het park of het strand raden wij aan om een strandparasol mee te nemen, deze sla je eenvoudig in de grond en de schaduwplek is gecreëerd. Voor in de tuin of voor op het terras zijn er mooie tuinparasols die naast functioneel ook nog erg mooi zijn door het stijlvolle design. Dankzij het handige systeem kost het niet veel moeite om de parasol in- en uit te klappen.

Tuinparasol, strandparasol of een parasol voor op het balkon

Of je nu een tuinparasol, of een strandparasol wilt, op de warme zomerdagen wil je overal een schaduwplek creëren. Een parasol beschermt je natuurlijk tegen de zon, maar kleed daarnaast ook uw tuin of balkon fraai aan. Wij hebben diverse parasols in ons assortiment, waaronder bijvoorbeeld de populaire zwevende parasol. Ook is er voldoende keuze in parasolvoeten. Let bij de aanschaf van een parasolvoet goed op het formaat van de parasol, zodat deze perfect past op de plaats waar deze dient te komen. Daarnaast bieden we voor de zonvakanties verschillende strandparasols aan.

Goedkope parasol kopen

Een parasol kopen hoeft niet duur te zijn; dat bewijzen we iedere dag bij Heuts. Wil je een goedkope parasol kopen? Dan ben je bij Heuts aan het juiste adres. Naast parasols hebben wij ook schaduwdoeken in het assortiment. Ons volledige overzicht parasols vindt je hier op de webshop, maar is ook te zien bij onze vestigingen. Ben je er nog niet uit of je een ronde of vierkante parasol wilt? Onze medewerkers voorzien je graag van alle informatie. Zit er een mooie parasol aanbieding voor jou bij?