Schaduwdoeken

Schaduwdoeken
Een schaduwdoek is een moderne manier om eenvoudig een schaduwplek in je tuin te creëren. Een groot voordeel van een schaduwdoek, ofwel zonnedoek, is dat er geen parasolvoet in de weg staat. Schaduwdoeken zijn eenvoudig te bevestigen en zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. We hebben verschillende uitvoeringen van schaduwdoeken: rechthoek, vierkant, driehoek en ze zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.
Filteren

1-12 van 20

Pagina
  1. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

1-12 van 20

Pagina

Schaduwdoek kopen

Schaduwdoeken, ook wel zonnedoeken genoemd, worden een steeds populairder alternatief voor parasols en tuinpaviljoenen. Ze zijn namelijk eenvoudig te bevestigen middels de meegeleverde scheerlijnensets en je hebt geen rompslomp meer met het plaatsen van de poten van een tuinpaviljoen of parasol. Ook zijn de schaduwdoeken eenvoudig te verplaatsen doordat ze snel losgemaakt kunnen worden en opnieuw opgehangen kunnen worden.

Schaduwdoek formaten

Schaduwdoeken zijn in steeds meer verschillende formaten verkrijgbaar, zoals in een vierkante, rechthoekige of driehoekige vorm. Daarbij zijn de schaduwdoeken in verschillende kleuren te krijgen zoals wit, grijs en in zandkleur en zijn ze in de afmetingen 2x3 tot 5x5 verkrijgbaar. Voor elke tuin vindt je dus een geschikte schaduwdoek!

Schaduwdoek onderhoud

De doeken zijn gemaakt van polyester dat UV-bescherming biedt en daarnaast tegen een regenbuitje kan. Tip: Hang je zonnedoek schuin op zodat het water er makkelijk vanaf kan lopen

Wel adviseren we u om het zonnedoek in het laagseizoen veilig op te bergen binnen zodat deze niet beschadigd raakt. Ook wanneer zware weersomstandigheden voorspeld zijn, is het aan te raden om deze binnen te leggen. Het zonnedoek is schoon te maken met heet water.

Goedkope schaduwdoek

Een effectief schaduwdoek hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, bij Heuts bewijzen we dat goedkope schaduwdoeken je een hele goede bescherming tegen de zon kunnen bieden. Het polyester materiaal is namelijk voorzien van een coating dat extra bescherming biedt tegen de UV-straling van de zon. Een goedkoop schaduwdoek bestel je eenvoudig bij Heuts.