Schaduwdoeken

Een schaduwdoek is een moderne manier om eenvoudig een schaduwplek in je tuin te creëren. Een groot voordeel van een schaduwdoek, oftewel zonnedoek, is dat er geen parasolvoet in de weg staat. Schaduwdoeken zijn eenvoudig te bevestigen en zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. We hebben verschillende uitvoeringen van schaduwdoeken: rechthoek, vierkant, driehoek en ze zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

11 producten

Filteren

11 producten

Zonnedoek

Zonnedoeken, ook wel schaduwdoeken genoemd, worden een steeds populairder alternatief voor parasols en tuinpaviljoenen. Ze zijn namelijk eenvoudig te bevestigen middels de meegeleverde scheerlijnensets en je hebt geen rompslomp meer met het plaatsen van de poten van een tuinpaviljoen of parasol. Ook zijn de zonnedoeken eenvoudig te verplaatsen doordat ze snel losgemaakt kunnen worden en opnieuw opgehangen kunnen worden.

Bovendien zijn de zonnedoeken in steeds meer verschillende formaten verkrijgbaar, zoals vierkante schaduwdoeken, rechthoekige schaduwdoeken en driehoekige schaduwdoeken. Daarbij zijn de zonnedoeken in verschillende kleuren te krijgen als wit, grijs en in zandkleur. De doeken zijn gemaakt van polyester dat UV-bescherming biedt en daarnaast tegen een regenbuitje kan. Wellicht kunt u het zonnedoek al enigszins schuin ophangen, zodat het water eraf kan lopen.

Wel adviseren we u om het zonnedoek in het laagseizoen veilig op te bergen binnen zodat deze niet beschadigd raakt. Ook wanneer zware weersomstandigheden voorspeld zijn, is het aan te raden om deze binnen te leggen. Het zonnedoek is schoon te maken met heet water. 

Schaduwdoek in verschillende afmetingen

Een schaduwdoek rechthoek hebben we enkel beschikbaar in 2x3 meter. De schaduwdoek vierkant is verkrijgbaar in 3x3 meter voor de kleinere tuinen en 5x5 meter voor de grotere tuinen. Wanneer deze vormen niet in de tuin passen, is er nog altijd de driehoekige schaduwdoek die we in 3,6 x 3,6 x 3,6 meter aanbieden. Kortom, een schaduwdoek rechthoek, vierkant en driehoek koop je bij Heuts!