Kampeertenten

Kampeertenten

Wat is er nu gezelliger dan een kampeervakantie? Gezellig in de kampeertent genieten van de natuur om je heen. Zorg er wel voor dat je met de juiste uitrusting gaat kamperen, kies een geschikte kampeertent voor jouw kampeervakantie!

1-12 van 34

Pagina
 1. Coleman Chimney Rock 3 Plus avonturentent
  Onze prijs
  Normale prijs  240,00 Speciale prijs  184,99
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Coleman Tasman 3
  Onze prijs
  Normale prijs  170,00 Speciale prijs  137,50
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Online kampeerwinkel

  14 dagen zichttermijn

 4. Coleman Vespucci 4
  Onze prijs
  Normale prijs  420,00 Speciale prijs  304,99
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Coleman Vail 6L
  Onze prijs
  Normale prijs  650,00 Speciale prijs  569,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Coleman Vail 4L
  Onze prijs
  Normale prijs  495,00 Speciale prijs  429,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 34

Pagina

Kampeertent kopen

Kampeertenten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kies je voor snel en eenvoudig of wil je toch wat meer luxe en comfort op jouw kampeervakantie? 
Er zijn verschillende soorten kampeertenten voor verschillende soorten kampeervakanties. Wij hebben deze opgedeeld, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw type kampeervakantie:

 • Familie kamperen
  Deze tenten zijn geschikt voor het kamperen met een gezin of vriendengroep. Deze tenten zijn meestal voorzien van meer comfort en verdeelde slaapcabines voor wat meer privacy. Deze tenten worden meestal ingepakt, net als de rest van de kampeerspullen en vervoerd met de auto, waardoor het gewicht van de tent wat minder belangrijk is. Een familietent wordt aan het begin van de vakantie opgebouwd en aan het eind van de vakantie weer afgebroken, dit soort tenten zijn minder geschikt om steeds opnieuw op- en af te bouwen. Wij bieden zowel luxe tenten als goedkope tenten aan voor kampeervakanties met de familie of vriendengroep.
 • Festival kamperen
  Deze goedkope tenten zijn te herkennen aan hun lichte gewicht en snelle opbouwtijd. Handig en compact formaat, ideaal om mee te nemen. Deze lichtgewicht tenten zijn beschikbaar voor een betaalbare prijs en een goede kwaliteit voor dit kampeerdoel. Bekijk hier onze lichtgewicht tenten.
 • Backpack kamperen
  Als backpacker ben je op zoek naar een tent die eenvoudig op- en af te bouwen is en niet te zwaar in gewicht omdat je een actieve vakantie hebt, waarbij de lichtgewicht tent veel vervoerd wordt. Ook moet de tent beschut zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De koepeltent is bij uitstek geschikt voor dit type vakanties.

FAQ Kamperen

Wat betekent de waterkolom van mijn tent?
Wat is het verschil tussen een tunneltent en een koepeltent?
Welk materiaal tent past bij mij?
Hoe onderhoud ik mijn tent?
Hoe berg ik mijn tent op?
Welke producten heb ik nodig voor een kampeervakantie?
Kan ik mijn tent repareren?