• Let op: vanwege het coronavirus hebben wij moeten besluiten onze fysieke winkels te sluiten.
  Online bestellingen worden nog steeds verwerkt en thuis bezorgd. Bestel op tijd... Lees meer >

Kinderzwembad

Bezorg je kind(eren) onvergetelijke zomers met een Intex kinderzwembad! Urenlang spelen in het water, in een zwembad speciaal voor kinderen van 1 tot en met 6 jaar. De kinderzwembaden van Intex zijn binnen korte tijd opgezet, gevuld en net zo snel weer opgeborgen.

1-12 van 17

Pagina
Filteren
 1. Officiële Intex™ Dealer

  INTEX™ extra scherp geprijsd

 2. Officiële Intex™ Dealer

  INTEX™ extra scherp geprijsd

1-12 van 17

Pagina

Intex kinderzwembad (1-6 jaar)

Bij warm weer is er voor kinderen niets fijner dan lekker afkoelen in het zwembad. Wil jij jouw kind(eren) veilig kennis laten maken met water? Of zijn ze al ware waterratten? Eén ding is zeker, je doet hen een groot plezier met een Intex kinderzwembad voor in de tuin. Een opblaasbaar Intex kinderzwembad staat garant voor urenlang speelplezier. Binnen enkele minuten is het kinder zwembad opgezet en klaar voor gebruik. Als ouder heb je op een warme zomerdag geen omkijken meer naar je kind(eren). Ook heel fijn: tijdens het zwemmen zijn ze gewoon in de buurt.

 

De categorie ‘kinderzwembad’ is onderverdeeld in baby zwembad (1-2 jaar), peuterzwembad (2-4 jaar) en overige kinderzwembaden (4+ jaar). Je kunt kiezen uit diverse vormen, kleuren en maten. Denk aan een kinderzwembadje met zonnescherm voor de allerkleinsten, een stoer kinderzwembad in de vorm van een walrus of haai en een zwembad in alle kleuren van de regenboog.

 

Zijn je kinderen al iets ouder, neem dan eens een kijkje bij de Intex Easy Set Pools, de Intex Metal Frame Pools en de Intex Ultra XTR Frame Pools. Van deze zwembaden kun je genieten met de hele familie! Bekijk hier alle Intex opzetzwembaden.

Voordelen van een opblaasbaar Intex kinderzwembad

 • uitvoerig getest op mogelijke risico's
 • binnen enkele minuten klaar voor gebruik
 • alle benodigde accessoires beschikbaar
 • voor iedere leeftijd een passend zwembad
 • optimaal speelplezier in de tuin
 • snel en compact op te bergen
 • goede prijs-kwaliteit verhouding
 • kopen bij een Intex dealer = kopen met één jaar fabrieksgarantie

Een tuin vol waterpret!

Ben je op zoek naar een speciaal kinderzwembad met veel speelopties? De Intex speelcentrum zwembaden bevatten allerlei speelattributen, zoals een opblaasglijbaan en opblaasdieren. De waterspuiten maken het feest compleet. Je kind zal zich absoluut niet vervelen in een speelcentrum kinderzwembad. Bovendien is er voldoende ruimte om samen te spelen met een vriendje of vriendinnetje. 

Accessoires: opblaasdieren, waterpistolen & snorkels

Maak een waar waterparadijs van het kinderzwembad! Veel kinderzwembaden hebben leuke extraatjes in de set zitten. Kijk ook op onze site bij de categorie ‘Speelgoed’ voor meer leuke accessoires passend bij het Intex kinderzwembad van jouw keuze. Voor kinderen zijn er onder andere opblaasdieren, waterpistolen en snorkels. Doe kleine kinderen voor de veiligheid zwembandjes om, vooral in grotere zwembaden. De zwembandjes vind je ook terug bij het waterspeelgoed.