Straalkachel

Straalkachel
Een straalkachel verwarmt de ruimte middels infraroodstraling. Het grote verschil met convectiekachels is dat straalkachels objecten en personen direct verwarmen en niet de lucht in de omgeving. Dit is een efficiëntere manier van verwarmen en is tevens ideaal voor mensen met huisstofmijt of een vergelijkbare allergie.
Filteren

5 producten

 1. Eurom Outsider Straalkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  99,95 Speciale prijs  89,95
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Golden Portable IND Straalkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  109,00 Speciale prijs  95,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom QH1203 Infrarood Badkamerkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  34,95 Speciale prijs  26,95
  Jouw korting
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom Safe-T-Shine 900
  Onze prijs
  Normale prijs  26,00 Speciale prijs  23,95
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Elektrische straalkachel kopen

Een elektrische straalkachel is geschikt om kleine ruimtes zoals een badkamer, slaapkamer of studeerkamer te verwarmen. Een straalkachel is namelijk snel geïnstalleerd en zorgt voor een snelle opwarming van de objecten in de ruimte. Door deze manier van verwarmen circuleert er geen stof door de lucht, wat ten goede komt aan de luchtkwaliteit en tevens ideaal is voor mensen met huisstofmijt. Bovendien zorgt stralingswarmte ervoor dat er geen condens ontstaat in de ruimte, wat in de muren of kozijnen kan gaan zitten. Hierdoor blijf je ook gevrijwaard van schimmels en bacteriën.

Alternatieven voor een straalkachel

Heuts biedt naast straalkachels een groot assortiment elektrische kachels aan, zoals convector kachels, keramische kachels en ventilatorkachels. Twijfel je over welke kachel jij wilt aanschaffen? Bezoek een van onze 15 filialen, neem contact op met onze deskundige klantenservice of bekijk onze adviespagina over welke soorten elektrische kachels er zijn.