Straalkachel

Straalkachel
Een straalkachel verwarmt de ruimte middels infraroodstraling. Het grote verschil met convectiekachels is dat straalkachels objecten en personen direct verwarmen en niet de lucht in de omgeving. Dit is een efficiëntere manier van verwarmen en is tevens ideaal voor mensen met huisstofmijt of een vergelijkbare allergie.

7 producten

Filteren

7 producten

Elektrische straalkachel kopen

Een elektrische straalkachel is geschikt om kleine ruimtes als een badkamer, slaapkamer of studeerkamer te verwarmen. Een straalkachel is namelijk snel geïnstalleerd en zorgt voor een snelle opwarming van de objecten in de ruimte. Door deze manier van verwarmen circuleert er geen stof door de lucht, wat ten goede komt aan de luchtkwaliteit en tevens ideaal is voor mensen met huisstofmijt. Bovendien zorgt stralingswarmte ervoor dat er geen condens ontstaat in de ruimte, wat in de muren of kozijnen kan gaan zitten. Hierdoor blijf je ook gevrijwaard van schimmels en bacterieën.

Alternatieven voor een straalkachel

Heuts biedt naast straalkachels een groot assortiment elektrische kachels aan, zoals convector kachels, keramische kachels en ventilatorkachels. Twijfel je over welke kachel jij wilt aanschaffen? Bezoek een van onze 15 filialen, neem contact op met onze deskundige klantenservice of bekijk onze adviespagina over welke soorten elektrische kachels er zijn.