Klaptafel


Een klaptafel is ideaal omdat het verschillende gebruiksmogelijkheden heeft. Een dergelijke vouwtafel kan bijvoorbeeld gebruikt worden als buffettafel op feestelijke gelegenheden. Daarnaast kan een klaptafel gebruikt worden als kraam op een rommelmarkt of als campingtafel. De vouwtafels van Heuts zijn namelijk opklapbaar waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Bijkomend voordeel is dat ze, door de klaptafel in te klappen, weinig ruimte in beslag nemen bij het opbergen ervan. Daarbij zijn onze klaptafels weersbestendig door het gebruikte kunststof materiaal.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Opklaptafel 180 cm
  Onze prijs
  Adviesprijs 69,00 59,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Party klaptafel rond 122 cm
  Onze prijs
  89,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

3 producten

Klaptafel kopen

De veelzijdigheid van een klaptafel is ongekend. Komen er vrienden of familie langs? Dan kun je met een klaptafel eenvoudig een extra tafeltje plaatsen. In zeer veel situaties komt een klaptafel goed van pas, waardoor je jarenlang kunt genieten van een fijne klaptafel. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en weersbestendig. Een klaptafel kopen doe je bij Heuts! 

Buffettafel

Zoals hierboven vermeld, heeft een buffettafel verschillende gebruiksmogelijkheden waardoor u deze meerdere keren in het jaar kunt gebruiken. Op feestjes is de rechthoekige tafel van 180 cm ideaal om te gebruiken als buffettafel. Daarbij kunt u de buffettafel aankleden met een van onze mooie buffettafelhoezen, welke verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, wit en bordeauxrood.

Campingtafel

Een campingtafel is eenvoudig mee te nemen op vakantie. Doordat de campingtafels in zijn geheel ingeklapt kunnen worden en een relatief laag gewicht hebben, zijn ze gemakkelijk in de auto te leggen. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, zijn ze snel uit te klappen en te gebruiken als campingtafel. Daarbij bieden we ook handige bijpassende klapstoelen en stapelstoelen aan van deze reeks.

Vouwtafel

Een andere mogelijkheid is om de rechthoekige vouwtafel te gebruiken als kraam om spullen op te presenteren. Dergelijke klaptafels zien we namelijk vaak staan op rommelmarkten, beurzen en braderieën. Bovendien weegt de rechthoekige vouwtafel ‘slechts’ 8 kg en heeft deze een handig handvat, waardoor de vouwtafel eenvoudig te verplaatsen is. Tevens zijn de vouwtafels eenvoudig op te bergen omdat ze volledig inklapbaar zijn. Zo kun je ze voor een volgende gelegenheid weer snel uit de kast halen.

Partyklaptafel inklapbaar kopen

De voordelige partytafels inklapbaar van Heuts zijn robuust en gaan jarenlang mee. Toch hoeven deze multifunctionele klaptafels niet duur te zijn, zoals we bij Heuts bewijzen. Een goedkope klaptafel kopen doe je snel en eenvoudig bij Heuts.