Klaptafel

Een klaptafel is ideaal omdat het verschillende gebruiksmogelijkheden heeft. Een dergelijke vouwtafel kan bijvoorbeeld gebruikt worden als buffettafel op feestelijke gelegenheden. Daarnaast kan een klaptafel gebruikt worden als kraam op een rommelmarkt of als campingtafel. De vouwtafels van Heuts zijn namelijk opklapbaar waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Bijkomend voordeel is dat ze, door de klaptafel in te klappen, weinig ruimte in beslag nemen bij het opbergen ervan. Daarbij zijn onze klaptafels weersbestendig door het gebruikte kunststof materiaal.

2 producten

Filteren

2 producten

Vouwtafel

Zoals bovenaan de pagina is vermeld, heeft de vouwtafel verschillende gebruiksmogelijkheden waardoor u het meerdere keren in het jaar kunt gebruiken. Op feestjes is de rechthoekige tafel van 180 cm ideaal om te gebruiken als buffettafel. Daarbij kunt u de buffettafel aankleden met een van onze mooie buffettafelhoezen, welke verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, wit en bordeauxrood.

Ook is de vouwtafel eenvoudig mee te nemen op vakantie. Doordat de vouwtafels in zijn geheel ingeklapt kunnen worden en een relatief laag gewicht hebben, zijn ze gemakkelijk in de auto te leggen. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, zijn ze snel uit te klappen en te gebruiken als campingtafel. Daarbij bieden we ook handige bijpassende klapstoelen en stapelstoelen aan van deze reeks.

Een andere mogelijkheid is om de rechthoekige klaptafel te gebruiken als kraam om spullen op te presenteren. Dergelijke klaptafels zien we namelijk vaak staan op rommelmarkten, beurzen en braderieën. Bovendien weegt de rechthoekige vouwtafel ‘slechts’ 8 kg en heeft deze een handig handvat, waardoor de vouwtafel eenvoudig te verplaatsen is. Tevens zijn de buffettafels eenvoudig op te bergen omdat ze volledig inklapbaar zijn. Zo kunt u ze voor een volgende gelegenheid weer snel uit de kast halen.