1-persoons tenten

1-persoons tenten
Onze 1-persoons tenten zijn met een gewicht van nog geen 2 kg ideaal te gebruiken als festivaltent of bijzettent. Onze 1-persoons tenten worden standaard geleverd met tentharingen, stokken en een handige opbergtas zodat je de tent eenvoudig mee kunt nemen. Daarbij kunnen de eenpersoonstenten met een breedte van 1,20 meter gebruikt worden als 2-persoonstent, maar kan het aan de krappe kant zijn.
Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

  1. Online kampeerwinkel

    14 dagen zichttermijn

3 producten

1-persoons tent kopen

Onze eenpersoonstenten zijn ideaal te gebruiken als festivaltent, omdat ze makkelijk en snel op te zetten zijn. Daarbij zijn de tenten voorzien van polyester doeken, wat eenvoudig is in onderhoud. In veel gevallen is een doekje met warm water voldoende om de eenpersoonstent schoon te krijgen. Om droge voeten te houden op het festival, kun je de 1-persoons tent impregneren met HG Waterdicht. Het is in ieder geval prettig om te weten dat polyester geen vocht absorbeert en daarom een klein buitje kan verdragen. Daarbij zijn de tenten voorzien van een PU-coating, wat waterafstotend werkt. Bovendien is het prettig om te weten dat onze 1-persoons tenten nog geen 2 kg wegen en een handige opbergtas meegeleverd wordt, zodat je je tent makkelijk mee kunt nemen naar je festival. Kortom, een tent voor 1 persoon koop je bij Heuts!

Tips & Tricks voor eenpersoonstenten

Je kunt je 1-persoons tent het best op een droge en donkere plek opbergen om schimmelvorming te voorkomen. Belangrijk is om de tent goed schoon te maken voordat je deze opbergt. Gelukkig werkt polyester waterafstotend en kan het een beetje regen verdragen. Daarbij zijn onze 1-persoonstenten voorzien van een PU-coating op het doek voor extra waterafwering. Het nadeel hiervan is echter dat de tent minder goed ademt dan andere materialen, maar dit wordt gecompenseerd door de lage prijs van dergelijke 1-persoons tenten. Voor meer tips en info kun je kijken in onze FAQ en checklist over kamperen.