Keter Manor

Keter Manor

De tuinhuisjes van de Keter Manor-serie is momenteel het populairste model tuinhuisjes van Keter. Dat is ook niet zo gek, want voor een lage prijs haal je al een topkwaliteit tuinhuis in huis. Bovendien zijn de Keter tuinhuisjes weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en afsluitbaar.

Lees meer
Filteren
Filteren

6 producten

 1. Keter Manor 43 Tuinhuis - 128 x 94 x 196
  Onze prijs
  295,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Keter Manor 68 Tuinhuis - 236,8 x 185,8 x 227
  Onze prijs
  Adviesprijs 779,00 739,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

6 producten

Keter Manor tuinhuisjes

De Manor tuinhuisjes van Keter is het kleinste model tuinhuizen, maar desalniettemin niet minder praktisch. Wanneer je veel tuinspullen wilt opbergen, maar weinig ruimte hebt is dit type tuinhuisjes ideaal. Daarbij zijn ze net als andere artikelen van Keter gemaakt uit 100% recyclebaar kunststof dat jarenlang meegaat. Ook ontvang je jarenlange garantie op de huisjes waarbij het per model afhankelijk hoeveel jaar het precies is. Raadpleeg de handleiding van het specifieke huisje voor meer informatie hierover.

Voordelen van de Keter Manor

Ondanks het compacte formaat van de Manors bieden ze vele voordelen. Alle tuinhuisjes zijn namelijk afsluitbaar waardoor je spullen veilig opgeborgen liggen. Ook beschikken ze over een vloerpaneel om de grond schoon en droog te houden. Voor extra stabiliteit zijn er dubbele wanden aanwezig waarmee ze bestand zijn tegen de verschillende weersinvloeden. Het ingebouwde ventilatierooster zorgt bovendien voor voldoende zuurstof waardoor spullen in het huisje niet gaan schimmelen of rotten.

Eenvoudige montage

Alle Keter tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket die middels de meegeleverde handleiding eenvoudig te monteren zijn. Daarbij is het vervoeren hiervan efficiënter doordat er meer producten in één voertuig kunnen wat bijdraagt aan het klimaat.

Opbergmogelijkheden van de Manor

De Manor tuinhuisjes zijn geschikt om kleine tuinartikelen als tuingereedschap, zwembadspullen en zelfs kleine grasmaaiers en bbq’s in op te bergen. Door hun compacte formaat kunnen ze bovendien op (grote) balkons geplaatst worden zodat je ook hier alle spullen veilig kunt opbergen.