• Beoordeeld met 8.6 / 10
  • Binnen 14 dagen retour
  • Gratis verzending vanaf €50,-*

Partytent 4x8

Een partytent 4x8 is geschikt voor circa 36 personen zonder zitplaatsen en circa 23 personen met zitplaatsen. Een partytent van 4x8 is daarom ideaal om grote tuinfeesten en evenementen als communiefeesten te organiseren. De 4x8 tenten zijn voorzien van waterafstotende daken en zijwanden, zodat je gasten droog blijven tijdens het feest. Ook hebben de 4x8 partytenten in totaal acht ramen aan de zijkanten, zodat je altijd voldoende lichtinval hebt tijdens je feest! 

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

2 producten

Waarom een partytent 4x8

De partytent 4x8 is ideaal voor het organiseren van grote feesten als een communie of tuinfeest. In een dergelijke tent van 4x8 gaan ongeveer 36 personen wanneer er geen zitplaatsen worden gebruikt.

Om het aantal personen te berekenen dat in een partytent gaat, houd je rekening dat één persoon (zonder zitplaatsen) per 0,9 m2 in beslag neemt en met zitplaatsen 1,4 m2. 

Een tent van 4x8 heeft een totale oppervlakte van 32m2. Je hebt dan plaats voor maximaal 26 personen. Met zitplaatsen deel je de 32m2 door 1,4 waardoor je uitkomt op maximaal 23 personen. Uiteraard blijft dit een schatting. Kijk naar de eventuele verdere invulling van je partytent, zoals tafels en stoelen, en andere partyaccessoires.

Tent 4x8 kopen

We bieden twee verschillende van de partytent 4x8 aan, een budgetvariant en een duurdere variant. Het voordeel van de duurdere variant is dat deze langer mee gaat en zodoende vaker te hergebruiken is voor andere evenementen. Beide varianten worden geleverd met acht ramen, aan beide zijde vier ramen, voor een natuurlijke lichtinval. Daarnaast worden de zijwanden bij beide tenten van 4x8 bevestigd door middel van klittenband en zijn de frames gemaakt van een stevig metaal.