• Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze vestigingen geopend om te winkelen en bestellingen af te halen. Lees meer >

Partytent 4x8

Een partytent 4x8 is geschikt voor circa 36 personen zonder zitplaatsen en circa 23 personen met zitplaatsen. Een partytent van 4x8 is daarom ideaal om grote tuinfeesten en evenementen als communiefeesten te organiseren. De 4x8 tenten zijn voorzien van waterafstotende daken en zijwanden, zodat je gasten droog blijven tijdens het feest. Ook hebben de 4x8 partytenten in totaal acht ramen aan de zijkanten, zodat je altijd voldoende lichtinval hebt tijdens je feest!
Filteren

2 producten

2 producten

Waarom een partytent 4x8

De partytent 4x8 is ideaal voor het organiseren van grote feesten als een communie of tuinfeest. In een dergelijke tent van 4x8 gaan ongeveer 36 personen wanneer er geen zitplaatsen worden gebruikt. Om het aantal personen te berekenen dat in een partytent gaat, dient u bij een partytent zonder zitplaatsen uit te gaan van één persoon per 0,9 m2 en met zitplaatsen van één persoon per 1,4 m2. Een tent van 4x8 heeft een totale oppervlakte van 32 m2 en wanneer dit door 0,9 gedeeld wordt, kom je uit 36 afgerond. Bij een 4x8 tent met zitplaatsen deel je de 32 door 1,4 waardoor je uitkomt op 23 afgerond. Uiteraard blijft dit een schatting, maar hiermee heeft u al een richtlijn waar u aan kunt denken bij het beslissen over welk formaat partytent u nodig heeft. Deze formule kunt u namelijk ook toepassen op de andere formaten partytenten die wij aanbieden.

Tent 4x8 kopen

We bieden twee verschillende van de partytent 4x8 aan, een budgetvariant en een duurdere variant. Het voordeel van de duurdere variant is dat deze langer mee gaat en zodoende vaker te hergebruiken is voor andere evenementen. Beide varianten worden geleverd met acht ramen, aan beide zijde vier ramen, voor een natuurlijke lichtinval. Daarnaast worden de zijwanden bij beide tenten van 4x8 bevestigd door middel van klittenband en zijn de frames gemaakt van een stevig metaal.