Goedkope partytent

Voor de populaire partytent afmetingen biedt Heuts een budgetmodel aan. Ondanks dat het goedkope partytenten zijn, zijn de daken van de tenten waterafstotend en is het materiaal van het frame gemaakt van een sterk metaal. De goedkope partytenten zijn daarentegen minder duurzaam dan de duurdere modellen, wat meteen het prijsverschil duidelijk maakt. Wanneer u de partytent niet vaak gaat gebruiken, zijn de goedkope partytenten op deze pagina echter een goede keuze.

Lees meer
Filteren
Filteren

10 producten

  1. Partytent specialist

    Easy up partytent

    Partytent met zijwanden

10 producten

Goedkope partytent kopen

Ondanks de prijs, bieden onze goedkope partytenten een goede bescherming tegen kleine regenbuitjes en kleine windvlagen. De daken van de partytent zijn namelijk waterafstotend. Let er wel op dat de tenten niet geschikt zijn voor zware weersomstandigheden. Controleer dus altijd even het weerbericht voordat u de partytent op gaat bouwen.

Het prijsverschil met de duurdere partytenten ligt hem vooral in het gebruikte materiaal. Zo zijn de buizen van het frame een aantal mm dikker en is het gebruikte kunststof, namelijk Polyetheen, van betere kwaliteit bij de duurdere varianten. Hierdoor zijn de duurdere modellen duurzamer dan de goedkope partytenten. Bovendien worden bij de duurdere partytenten met zijwanden vaak meer losse zijwanden geleverd, wat het iets gemakkelijker maakt om de tent op te zetten. 

Vergeet je feesttent niet op te fleuren met leuke feestverlichting en leuke versieringen. Ook bieden we enkele feestaccessoires als statafels, klaptafels en klapstoelen aan in ons assortiment om het feest compleet te maken. Daarbij bieden we ook voor de koudere avonden handige producten aan. Naast de bescherming die de zijwanden bieden, kunt u bij Heuts ook terecht voor partytent heaters. Om een partytent van 3x6 te verwarmen, raden wij aan om een heater van minimaal 1500 Watt te nemen. Voor de grotere partytenten raden we aan om een hoger vermogen te nemen, of om twee of meerdere heaters te nemen. Een goedkope partytent kopen doe je bij Heuts!