Terrasverwarming

Terrasverwarming

Heb je veel werk in je mooie tuin gestoken en wil je er ook op de frissere dagen optimaal van kunnen genieten? Kies dan voor een terrasverwarming! Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat je langer buiten kunt blijven zitten zonder het koud te krijgen.

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Eurom Partytent 1500 IND Plafondheater
  Onze prijs
  99,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Plafond Terrasverwarmer Elektrisch - 1500W
  Onze prijs
  64,95
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom Partytent 1500 RC Heater
  Onze prijs
  159,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom Partytent 1502 Plafondheater
  Onze prijs
  79,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Terrasverwarming op gas of elektrisch

Heuts heeft zowel elektrische terrasheaters als heaters op gas in het assortiment. Een groot voordeel van een terras verwarmer op gas is dat je deze op iedere plaats kunt gebruiken. Je hebt namelijk geen snoeren. Zowel in grote als kleine omgevingen kunnen heaters op gas worden ingezet. Elektrische terrasverwarming dient altijd middels een snoer ingestoken te worden in een stopcontact. Echter, vaak hebben deze een lang snoer waardoor dit geen groot probleem hoeft te zijn. Door het lichte gewicht van deze elektrische heaters zijn deze makkelijk te verplaatsen. Bovendien hebben deze verwarmingen op stroom een lange levensduur! 

Sfeervolle vuurkorven

Het plaatsen van een vuurkorf in je tuin brengt sfeer en warmte met zich mee. Geniet heerlijk van het buitenleven met een mooi vuurtje van je eigen vuurkorf. Bij Heuts zijn alle vuurkorven op de webshop verzameld zodat je de producten eenvoudig kunt vergelijken. Wellicht staat er een mooie vuurkorf aanbieding voor jou bij! Ook de piramide terrasheaters zijn erg populair. Deze zijn zeer sfeervol en staan bovendien prachtig in in uw tuin (zeker in combinatie met een loungeset) of bij uw horecagelegenheid.

Kom eens kijken welke terrasverwarming en vuurkorven we hebben

Natuurlijk is het mogelijk om alvorens de aankoop de terrasverwarmingen of vuurkorven in het echt te zien. Kom gerust langs bij een van onze vestigingen om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment. Vervolgens kunt u de terrasverwarming rechtstreeks meenemen uit de winkel. Liever een terrasverwarming online kopen? Dan bezorgen wij deze graag bij u thuis.