Vuurkorf

Vuurkorf

Wat is er nou mooier dan genieten rond een vuurkorf? Deze traditionele manier van terrasverwarming is nog altijd zeer populair door de gezellige sfeer. Bij Heuts vind je verschillende soorten vuurkorven.

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Vuurkorf met BBQ-rooster
  Onze prijs
  Adviesprijs 99,00 85,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Höfats Beer Box Vuurkorf
  Onze prijs
  99,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Vuurkorf Rond 26x35
  Onze prijs
  12,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Draagbare vuurkorf
  Onze prijs
  24,99
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Vuurkorf

De traditionele manier om uw terras of tuin te verwarmen is natuurlijk een vuurkorf of vuurhaard. Het genieten van uw tuin en zitting rond een vuurkorf kan het hele jaar door.  Bij Heuts vind je alles wat nodig is om heerlijk rond een vuur te zitten. Vuurkorven zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen. Zo zijn er bijvoorbeeld ronde vuurkoven en vierkante vuurkorven. Een vuurkorf kopen kan zowel online bij Heuts, als bij een van onze vestigingen.

Sfeervolle vuurkorf

Het plaatsen van een vuurkorf in je tuin brengt sfeer en warmte met zich mee. Geniet heerlijk van het buitenleven met een mooi vuurtje van je eigen vuurkorf. Bij Heuts zijn alle vuurkorven op de webshop verzameld zodat je de producten eenvoudig kunt vergelijken. Wellicht staat er een mooie vuurkorf aanbieding voor jou bij! Ook de piramide terrasheaters zijn erg populair. Deze zijn zeer sfeervol en staan bovendien prachtig in in uw tuin of bij uw horecagelegenheid.

Met een vuurkorf haal je het kampeergevoel rechtstreeks naar jouw eigen tuin of buitenplaats. Het vuur biedt warmte, sfeerlicht en de gezelligheid waar je in de avond naar verlangt. De vuurkorven zijn geschikt voor iedere tuin en nemen zeer weinig plek in beslag. De vuurkorven verkrijgbaar bij Heuts zijn er in vele verschillende vormen, maten en prijsklassen. Het assortiment bevat een groot aantal verschillende modellen zodat je naar eigen smaak een korf naar wens kunt uitzoeken.

Vuurkorf gebruiken

Om langer te kunnen genieten van de vuurkorf hebben wij voor jou een aantal zeer handige tips zodat jouw korf in goede staat zal blijven verkeren:

 • Maak gebruik van droog en schoon hout
 • Zorg voor een rechte ondergrond en maak gebruik van een metalen onderplaat
 • Veeg nadat de korf is afgekoeld de korf even af met een doekje
 • Zorg dat plastic en brandbare materialen niet in de buurt komen van de korf
 • Door na verloop van tijd de korf te verven met zwarte hittebestendige lak zal de mooie zwarte kleur behouden blijven.