Kerstshop

De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken: Kerstmis! De gezellige lichtjes, de prachtig versierde kerstbomen en de leukste decoraties; we kunnen er geen genoeg van krijgen. Koop bij Heuts alles wat je nodig hebt om deze kerst gezellig te maken met familie en vrienden.

Lees meer
KerstshopKerstshop

Al 60 jaar vertrouwd

14 dagen herroepingsrecht

Ons kerst assortiment

Kerstbomen

Ieder jaar komt dezelfde vraag weer terug: een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Een kunstkerstboom heeft natuurlijk vele voordelen, deze verliest geen naalden, kan ieder jaar opnieuw gebruikt worden en bespaart daarom in aanschafkosten. Bij Heuts vind je daarom een ruim assortiment aan kunstkerstbomen.

Populaire kunstkerstbomen

 1. Smalle Ambiance Kunstkerstboom 210 cm groen
  Onze prijs
  99,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

Kerstverlichting

De mooiste tijd van het jaar staat voor de deur en we nodigen je uit om je te laten inspireren door onze betoverende selectie kerstverlichting. Bij Heuts vind je alles wat je nodig hebt om je huis om te toveren in een sprankelend wonderland. Van sprankelende LED-verlichting voor in de kerstboom tot decoratieve LED-figuren.

Top 3 kerstverlichting

 1. Kerstverlichting 560 warmwit en wit - 11 mtr
  Onze prijs
  14,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

Santa's kerstcadeaushop

Zie je door alle dennen het bos niet meer? Gelukkig heeft Heuts een volledig kerstassortiment en hoef je niet alle winkels af te gaan om je kerstartikelen te shoppen. Bestel makkelijk online en het wordt aan huis geleverd. Zo heb jij tijd genoeg om je huis te versieren en alvast van de gezelligheid te genieten voordat Kerst begint. Weet je niet zeker of ik ook bij jou genoeg cadeautjes kom brengen? Kijk dan in de cadeaushop voor wat extra back-up cadeautjes. 

Intex opblaasmeubelIntex opblaasmeubel