Kerstshop

Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! Niet alleen omdat ik waarschijnlijk een berg cadeautjes onder je boom kom leggen, maar ook omdat alle huizen die ik bezoek altijd zo prachtig versierd en verlicht zijn. Om je een handje te helpen mooie en leuke decoratie te kiezen heb ik bij Heuts wat kerstartikelen in de kerstshop verzameld. Van kunstkerstbomen tot kerstballen, je vindt ze hier allemaal!

Lees meer
KerstshopKerstshop

Al 60 jaar vertrouwd

14 dagen herroepingsrecht

Assortiment kerst

Kerstverlichting

Wanneer ik vanuit mijn arrenslee naar beneden kijk en een blik werp op al die verlichte huisjes, krijg ik direct het kerstgevoel. Kerstverlichting maakt de donkere decembermaand gezellig en is verkrijgbaar in vele soorten! Is jouw huis nog niet sfeervol verlicht? Je vindt de mooiste slangverlichting en clusterverlichting bij Heuts! Natuurlijk is de rendierverlichting mijn favoriet!

Kerstverlichting

Kerstbomen

Ieder jaar komt dezelfde vraag weer terug: een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Een kunstkerstboom heeft natuurlijk vele voordelen, deze verliest geen naalden, kan ieder jaar opnieuw gebruikt worden en bespaart daarom in aanschafkosten. En voor mij maakt het echt niks uit. De cadeautjes passen er makkelijk onder hoor!

Kerstbomen

 1. Sneeuwende Kerstboom Wit/Zilver - 170 cm
  Onze prijs
  109,00
  Bezorging 1-3 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Sneeuwende Kerstboom Zwart - 170 cm
  Onze prijs
  109,00
  Bezorging 1-3 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Sneeuwende Kerstboom Groen - 170 cm
  Onze prijs
  109,00
  Bezorging 1-3 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

Santa's kerstcadeaushop

Zie je door alle dennen het bos niet meer? Gelukkig heeft Heuts een volledig kerstassortiment en hoef je niet alle winkels af te gaan om je kerstartikelen te shoppen. Bestel makkelijk online en het wordt aan huis geleverd. Zo heb jij tijd genoeg om je huis te versieren en alvast van de gezelligheid te genieten voordat Kerst begint. Weet je niet zeker of ik ook bij jou genoeg cadeautjes kom brengen? Kijk dan in de cadeaushop voor wat extra back-up cadeautjes. 

Intex opblaasmeubelIntex opblaasmeubel