Convector kachel

Convector kachel
Convector kachels zijn een prima keuze als je langdurige warmte nodig hebt in een kleine ruimte. Daarbij zijn convector kachels stil in gebruik, wat handig kan zijn op kantoor of op de slaapkamer. Elektrische convectors verwarmen de ruimte daarentegen minder snel dan ventilator- en keramische kachels.
Filteren

1-12 van 13

Pagina
 1. Eurom CK2003T Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  39,95 Speciale prijs  34,95
  Jouw korting
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Convect 2000E Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  89,00 Speciale prijs  79,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom Alutherm Verre 1000 Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  129,00 Speciale prijs  109,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom CK1500 Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  24,95 Speciale prijs  22,95
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Eurom E-Convect Wifi Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  99,00 Speciale prijs  89,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 13

Pagina

Convector kachel kopen

Een convector kachel is geschikt om een ruimte langdurig te verwarmen. Zo kun je de CV op een laag pitje of helemaal uit laten staan, wat natuurlijk kosten bespaart op de energierekening. Bovendien werken elektrische convectorkachels geruisloos, waardoor deze optimaal zijn voor een woon-, slaap- of studeerkamer.

Optimaal gebruiksgemak

Een convectorkachel is eenvoudig te installeren door de kachel aan de wand te monteren of op de vloer te plaatsen en de stekker vervolgens in het stopcontact te steken. Er zijn convector kachels in verschillende groottes en sterktes. Kies de grootte en sterkte van je convectorkachel op basis van de te verwarmen ruimte. Twijfel je welk type verwarming jij nodig hebt? Neem dan een kijkje op onze adviespagina of kom gezellig langs in één van onze vestigingen.

Alternatieven

Een convector kachel is een type elektrische kachel, waar nog een aantal kachels onder vallen. Zo is een ventilatorkachel ideaal voor een snelle opwarming van je ruimte, een keramische kachel wanneer je voor zuinigheid gaat en een straalkachel wanneer je een kleine kantoorruimte of je slaapkamer wilt verwarmen. Neem een kijkje naar ons uitgebreid assortiment.