Vis-a-vis tent

Vis-a-vis tent

Een vis-a-vis tent is een tent met slaapcabines tegenover elkaar met een leefgedeelte ertussen. Dit zorgt voor meer privacy dan tenten met slaapcabines tegenover elkaar. Dit type tent is geschikt voor vakanties met het gezin of een vriendengroep. Onze vis-a-vis tenten zijn beschikbaar voor 4 en 6 personen.

Lees meer
Filteren
Filteren

3 producten

 1. Bestway Pavillo Family Ground 6 Kampeertent
  Bestway Pavillo Family Ground 6 Kampeertent
  • Aantal personen: 6
  • Aantal slaapcabines: 3
  • Gewicht (kg): 15,8
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,00 179,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-vis tent
  Coleman Spruce Falls 4 Vis-a-vis tent
  • Aantal personen: 4
  • Aantal slaapcabines: 2
  • Gewicht (kg): 14,4
  Onze prijs
  Adviesprijs 379,00 369,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Bestway Pavillo Family Ground 4 Kampeertent
  Bestway Pavillo Family Ground 4 Kampeertent
  • Aantal personen: 4
  • Aantal slaapcabines: 2
  • Gewicht (kg): 9,8
  Online tijdelijk niet op voorraad
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Online kampeerwinkel

  14 dagen zichttermijn

3 producten

Vis-a-vis tent kopen

Een vis-a-vis tent is ideaal om met het gezin of met een vriendengroep erop uit te trekken in de natuur of op de camping. Een vis-a-vis tent lijkt qua vorm op een tunneltent, maar is anders in de indeling hiervan. Bij een vis a vis tent liggen de slaapcabines tegenover elkaar in plaats van naast elkaar. Het leefgedeelte ligt tussen de slaapcabines in. Hierdoor heb je bij dit type tent meer privacy ten opzichte van een tunneltent. In het gezamenlijke middenstuk kan je kampeerartikelen plaatsen, samen eten en bij slecht weer bijvoorbeeld spelletjes spelen. Je kan met deze tent dus gezellig samen kamperen, terwijl je ook privacy hebt. In ons assortiment hebben we vis a vis tenten van Coleman en Bestway Pavillo. Deze tenten zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De 4 persoons vis-a-vis tenten hebben 2 slaapcabines aan beide zijkanten. De 6 persoons vis-a-vis tent heeft in totaal 3 slaapcabines, hierbij zit 1 slaapcabine aan de ene zijkant, en de 2 overige slaapcabines zitten aan de andere zijkant naast elkaar. 

Al onze vis a vis tenten zijn gemaakt van polyester met een PU-coating voor extra waterdichtheid. Een voordeel van polyester is dat het geen water absorbeert, waardoor de tent niet snel vochtig wordt. Hierdoor is de kans op schimmelvorming kleiner dan bij andere materialen. Onze vis a vis tenten hebben een waterkolom van 2000mm of hoger, wat betekent dat ze waterdicht zijn. 

Onderhoud vis-a-vis tent

Polyester tenten vereisen weinig onderhoud in vergelijking met tenten van nylon of katoen. In veel gevallen is een doekje met warm water voldoende om je vis a vis tent weer helemaal schoon te krijgen. Bij hardnekkige vlekken is HG tentenreiniger een geschikt middel om je tent weer schoon te krijgen. Bij lichte schade aan de tent zoals een gaatje, is de reparatiekit met transparante tape ideaal om je tent weer waterdicht te krijgen. Bij grote schade, of wanneer je tent fragiel gaat aanvoelen, is je tent toe aan vervanging omdat deze minder waterdicht en UV-werend zal zijn.

Voor meer tips en info kun je kijken in onze FAQ en checklist over kamperen.