Barkrukken


Barkrukken zijn onmisbaar voor jouw (tuin)feestje! Ze geven op een makkelijke en snelle manier extra zitplaatsen voor je gasten. Deze inklapbare hoge stoelen kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Ze zijn eenvoudig op te zetten en op te bergen, dus ze nemen niet veel plaats in beslag.

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

 1. Barkruk zwart - inklapbaar
  Onze prijs
  24,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Barkruk wit - inklapbaar
  Onze prijs
  24,95
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

2 producten

Barkrukken

Barkrukken heb je in verschillende maten, soorten en kleuren. Over het algemeen plaats je de inklapbare barkruk met rugleuning aan een hoge tafel, zoals een statafel, of aan een hoger aanrecht. Een kleine bar leent zich ook perfect voor een barkruk. Op deze manier maak je jouw feestje toegankelijker omdat je eenvoudig en snel extra zitplaatsen creëert. Bekijk het assortiment aan barkrukken bij Heuts, elk seizoen wel iets te doen! Er zijn zowel zwarte barkrukken, als witte barkrukken beschikbaar. Bekijk naast de barkrukken ook bijpassende statafels. 

Barkruk kopen bij Heuts!

Een feestje, een mancave of voor aan je keukenbar: Online een barkruk kopen is eenvoudig bij Heuts. Bestel eenvoudig online je barkrukken en andere party accessoires, reken af en laat je bestelling lekker thuis bezorgen. Bestellingen vanaf 50 euro worden in Nederland gratis bezorgd. 

Goedkope barkrukken

Ben je op zoek naar goedkope barkrukken? Er zijn verschillende opties om voordelig barkrukkken aan te schaffen zonder dat het teveel van je budget opslokt. Kies bijvoorbeeld voor de voordelige barkrukken bij Heuts, deze zijn inklapbaar en van degelijk materiaal. Zet ze eenvoudig elke keer opnieuw neer bij een feestje.