Sneeuwende kerstboom

Naast een traditionele, groene kunstkerstboom of een moderne, witte boom kun je ook kiezen voor de bijzondere sneeuwende kerstboom. Hiermee haal je een witte kerst in huis! De sneeuwende kerstboom is compleet met verlichting en kerstballen. Ook kan de boom een gezellig kerstmuziekje afspelen voor extra sfeer. Het enige wat nog ontbreekt zijn de kerstcadeaus onder de boom.

Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Sneeuwende Kerstboom Wit/Zilver - 170 cm
  Onze prijs
   109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Sneeuwende Kerstboom Roze 180 cm
  Onze prijs
   109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Sneeuwende Kerstboom Zwart - 170 cm
  Onze prijs
   109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Sneeuwende Kerstboom Groen - 170 cm
  Onze prijs
   109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Sneeuwende Kerstboom in jouw Huiskamer

Transformeer je huis in een feestelijk winter wonderland met een sneeuwende kerstboom. De sneeuw wordt met een ventilator via de stam omhoog gezogen en eenmaal bovengekomen wordt de sneeuw eruit gespoten, zodat je een prachtig sneeuwend effect krijgt. De witte sneeuw van de sneeuwende kerstboom bestaat uit kleine korreltjes van piepschuim, waardoor het net lijkt of deze sneeuw echt is. De sneeuw is opgeslagen in een omgekeerde paraplu die gevestigd is aan de onderzijde van de mooie sneeuwende kerstboom. Tevens speelt de sneeuwende kunstkerstboom ook nog eens muziek om de kerstsfeer naar het volgende level te brengen. Deze muziek kun je naar keuze aan of uitschakelen. Deze kerst wordt met de sneeuwende kerstboom gezelliger, witter, maar vooral sfeervoller!

De Kerstboom met Sneeuw in Actie

Sneeuw tijdens kersttijd is helemaal geweldig, tot dat je de sneeuwschep moet pakken. Gelukkig hebben de ontwerpers van de sneeuwende kerstboom nagedacht over je sneeuwschep problemen.

Door de favoriete ingrediënten te combineren van dit kerstseizoen, waaronder een kerstboom en sneeuw, is deze kerst decoratie voor binnen een mooie toevoeging die vrolijk nepsneeuw eruit blaast. Het beste is nog dat deze nepsneeuw herbruikbaar is waardoor het eindeloos sneeuwt terwijl je gewoon lekker binnen ervan kan genieten.

Dit wordt bereikt door een goed doordacht maar simpel mechanisme die de sneeuw korrels onderin verzamelt en vervolgens weer aan de bovenkant eruit blaast voor een sneeuw effect. Dit gebeurt vervolgens zonder een zooitje ervan te maken dat je bij echte sneeuw krijgt. De sneeuw valt namelijk binnen de straal van de omgekeerde paraplu die het allemaal opvangt. Deze kerstboom met sneeuw wordt verder afgemaakt door lichtjes en spelende muziek.

Wat de commerciële zijde van dit hele verhaal betreft, de kerstboom met sneeuw is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn allemaal €101.50, dus bestel nu bij Heuts!