Sneeuwende kerstboom

Naast een traditionele, groene kunstkerstboom of een moderne, witte boom kun je ook kiezen voor de bijzondere sneeuwende kerstboom. Hiermee haal je een witte kerst in huis! De sneeuwende kerstboom is compleet met verlichting en kerstballen. Ook kan de boom een gezellig kerstmuziekje afspelen voor extra sfeer. Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen, zijn de cadeaus onder deze gezellige besneeuwde kunstkerstboom!

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Sneeuwende Kerstboom Wit/Zilver - 170 cm
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Sneeuwende Kerstboom Zwart - 170 cm
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Sneeuwende Kerstboom Roze 170 cm
  Onze prijs
  119,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Bijzonder - de sneeuwende kerstboom van Heuts!

Onze sneeuwende kerstboom is als een magische poort naar een betoverend besneeuwd landschap. Terwijl je naar deze prachtige boom kijkt, kun je bijna de zachte sneeuwvlokken op je wangen voelen en de warmte van een knapperend haardvuur proeven.

De sneeuw bedekt niet alleen de takken van deze kerstboom, maar ook je huis met een vleugje serene schoonheid. Elk ornament dat je ophangt, elk lichtje dat schittert, wordt omringd door een zacht wit deken dat doet denken aan een frisse winterochtend.

Deze boom is niet alleen een decoratie, maar een beleving op zich. De combinatie van de zorgvuldig vormgegeven takken en de subtiel neerdalende sneeuwvlokken creëert een gevoel van verwondering dat je keer op keer zult ervaren als je in zijn betoverende glans staart.

Of je nu een traditionele kerstviering of een eigentijds feest plant, de sneeuwende kerstboom voegt een vleugje magie toe dat je gasten zal betoveren en je huis zal omtoveren tot een sprookjesachtige bestemming. Ga voor de ultieme kerstervaring met onze sneeuwende kerstboom en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de wonderen van de winter in je eigen huis vastlegt. 

Hoe de sneeuwende kerstboom werkt

Met behulp van een ventilator wordt de sneeuw omhoog geleid naar de top van de boom. Wanneer de kunststof sneeuw bovenaan is, dwarrelt deze op een sierlijke manier naar beneden om het gewenste sneeuweffect te creëren. De sneeuw bestaat uit kleine korrels van piepschuim. Deze ingenieuze constructie van een sneeuwende kunstkerstboom is specifiek ontworpen om een betoverend en levensecht sneeuwlandschap na te bootsen.

Een slim ontworpen omgekeerde paraplu fungeert als opvangbak onder de bovenkant van de sneeuwende kunstkerstboom. Hierdoor wordt voorkomen dat de namaak sneeuw zich verspreidt en op de vloer, meubels of andere oppervlakken terechtkomt. Dit zorgt ervoor dat je interieur er netjes en opgeruimd blijft, en je ongestoord kunt genieten van het betoverende sneeuweffect van de boom.

De omgekeerde paraplu is zorgvuldig ontworpen om naadloos te passen bij de specifieke afmetingen van de sneeuwende kunstkerstboom. Dit zorgt ervoor dat de sneeuw efficiënt wordt opgevangen en binnen de paraplu blijft. Met de omgekeerde paraplu kun je met een gerust hart de sneeuwende kunstkerstboom in je interieur plaatsen, zonder je zorgen te maken over opruimen of schoonmaken achteraf.

Het resultaat is een prachtig en magisch winters tafereel dat een warme en gezellige sfeer creëert tijdens de kerstperiode. En het beste van alles? Je hebt geen last van rommelige situaties achteraf. De sneeuwende kunstkerstboom met de slimme omgekeerde paraplu biedt je alle magie van een besneeuwd landschap zonder gedoe.

Liever iets anders?

Ben je meer op zoek naar een kunstkerstboom met statisch sneeuw-effect? Bekijk dan ons volledige aanbod aan kunstkerstbomen met sneeuw.