Sneeuwende kerstboom

Naast een traditionele, groene kunstkerstboom of een moderne, witte boom kun je ook kiezen voor de bijzondere sneeuwende kerstboom. Hiermee haal je een witte kerst in huis! De sneeuwende kerstboom is compleet met verlichting en kerstballen. Ook kan de boom een gezellig kerstmuziekje afspelen voor extra sfeer. Het enige waar jij nog voor hoeft te zorgen, zijn de cadeaus onder deze gezellige besneeuwde kunstkerstboom!

Lees meer
Filteren
Filteren

4 producten

 1. Sneeuwende Kerstboom Groen - 170 cm
  Onze prijs
  109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Sneeuwende Kerstboom Wit/Zilver - 170 cm
  Onze prijs
  109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Sneeuwende Kerstboom Zwart - 170 cm
  Onze prijs
  109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Sneeuwende Kerstboom Roze 180 cm
  Onze prijs
  109,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

4 producten

Kerstboom met sneeuw online kopen bij Heuts!

Transformeer je huis in een feestelijk winter wonderland met een sneeuwende kerstboom. De sneeuw wordt met een ventilator via de stam omhoog gezogen en eenmaal bovengekomen wordt de sneeuw eruit gespoten, zodat je een prachtig sneeuwend effect krijgt. De witte sneeuw van de sneeuwende kerstboom bestaat uit kleine korreltjes van piepschuim, waardoor het net lijkt of deze sneeuw echt is. De sneeuw is Koop je kerstboom met sneeuw online bij Heuts, elk seizoen wel iets te doen! Transformeer je huis in een echte winter wonderland met deze sneeuwende kerstboom. Til je kerst-game naar het volgende level met de enige echte sneeuwende kerstboom. De kerstbomen zijn in de volgende uitvoeringen beschikbaar:in een omgekeerde paraplu die gevestigd is aan de onderzijde van de mooie sneeuwende kerstboom. Tevens speelt de sneeuwende kunstkerstboom ook nog eens muziek om de kerstsfeer naar het volgende level te brengen. Deze muziek kun je naar keuze aan of uitschakelen. Deze kerst wordt met de sneeuwende kerstboom gezelliger, witter, maar vooral sfeervoller!

De sneeuwende kerstbomen zijn allemaal 140 cm lang, met piek is de totale hoogte 170 cm. Koop dus snel je sneeuwende kerstboom bij Heuts online!

Hoe werkt de sneeuwende kerstboom?

De sneeuwende kerstboom werkt simpel, maar effectief. Echte sneeuw vonden wij wat te koud, daarom werd er gekozen voor witte korreltjes die voor een prachtig sneeuwend effect zorgen voor je besneeuwde kerstboom. De sneeuw komt boven uit de piek, dwarrelt over de kunstkerstboom om vervolgens terecht te komen in de paraplu onder de kerstboom. Alsof een sneeuwende kerstboom op zichzelf nog niet genoeg voor je is, kun je gebruikmaken van de muziekfunctie om een gezellig kerstmuziekje af te spelen. Dan heb je écht alles erop en eraan deze Kerst! Maak je kerst witter, gezelliger en sfeervoller met de prachtige sneeuwende kerstboom van Heuts.

Koop een kerstboom met paraplu en sneeuw online

Koop een kerstboom met paraplus, sneeuw, en alles wat er nog op en aan hoort bij Heuts. Geen gedoe, alles zit in dit pakket inbegrepen: LED-licht kerstboomverlichting, kerstballen en kerstpegels, de sneeuw, de paraplu, en uiteraard de kerstboom met ingebouwde irrigatietechniek.

De besneeuwde kerstbomen van Heuts zijn herbruikbaar: lekker duurzaam dus, deze kerstbomen met nep sneeuw! Als de kerstperiode erop zit, haal je de kunstkerstboom met sneeuw en verlichting eenvoudig uit elkaar, stop je in de bijgeleverde doos en bewaar je deze voor volgend jaar.

Vandaag besteld is dezelfde dag verzonden!

Wil je dus een kerstboom met paraplu basis, sneeuw en verlichting, maar ben je een beetje laat met bestellen? Bij Heuts kun je eenvoudig last-minute een kerstboom bestellen. Kies de besneeuwde kerstboom in de kleur die jij wilt kopen, voeg deze toe aan je winkelmand en ga door naar het afrekenscherm. De besneeuwde kerstbomen worden dezelfde dag nog geleverd!