Partytent 3x4


Een partytent 3x4 is geschikt om te plaatsen in een kleinere tuin. Met deze partytent in de tuin heb je gegarandeerd een superfeest met plaats voor een select gezelschap! Door de zijwanden van deze partytenten kun je er ook een beschut feestje van maken, zodat als het ’s avonds kouder wordt, de kou moeilijker de partytent in kan komen. De grote voordelen van een partytent 3x4 zijn, dat deze tent ruimte biedt aan ca. 15 personen en beschikt over ‘raampjes’ waardoor je overdag kunt genieten van natuurlijke lichtinval en altijd kunt zien wat er buiten de tent gebeurt.

Lees meer
Filteren
Filteren

2 producten

2 producten

Partytent 3x4 kopen

De 3x4 partytenten van Heuts hebben een compact formaat en zijn vrijwel in ieder tuin of terras handig om te plaatsen. Met dit formaat partytent weet je zeker dat deze te plaatsen is in jouw tuin of buitenplaats. 

De partytent 3x4 is verkrijgbaar in een aantal verschillende modellen en uitvoeringen, in verschillende prijsklassen. Zo is er de ontzettend praktische pop-up partytent die binnen een handomdraai op te zetten is. Een dergelijke tent is ook wel bekend als een easy up partytent of opvouwbare partytent, ontzettend handig uit te vouwen, je hoeft alleen nog maar de poortjes te verstellen tot de juiste hoogte en klaar is de partytent. 

LET OP: We adviseren de partytent niet bij veel wind/regen te laten staan, eventuele schade die wordt aangericht door regen, wind en/of storm vallen niet onder de garantie.

Veelzijdig en praktisch

Bij Heuts bieden we een breed assortiment aan partytenten van 3x4 meter, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw behoeften en budget. Blader door ons assortiment op onze website en bestel vandaag nog jouw ideale partytent van 3x4 meter.

Een partytent van 3x4 meter is een veelzijdige en praktische keuze voor allerlei buitenactiviteiten en feestelijke gelegenheden. Met zijn compacte formaat biedt deze tent voldoende ruimte voor gasten en activiteiten, terwijl hij gemakkelijk op te zetten en te transporteren is.

Een van de belangrijkste voordelen van dit formaat tent is de eenvoudige installatie. Met behulp van het bijgeleverde frame en de duidelijke instructies kun je de tent in korte tijd opzetten, zonder gedoe met ingewikkelde montage. Dit maakt het ideaal voor feestjes in de achtertuin, barbecues, markten of zelfs op de camping.

Hoeveel personen passen er in een 3x4m partytent?

Hoeveel personen in een partytent passen, is afhankelijk van het gebruik van de tent. Je kunt bijvoorbeeld zitplaatsen creëeren met partystoelen en inklapbare tafels, of je laat iedereen staan en zet hier en daar een statafel neer. De vuistregel voor partytenten is dat je per persoon 0.9 vierkante meter rekent. Zo hebben je gasten genoeg bewegingsruimte. In deze berekening is er ook nog plek voor een paar statafels. Geen statafels, maar enkel staplekken? Dan kun je het wat meer gasten kwijt in je partytent. In een partytent van 3x4 meter kun je met deze vuistregel ongeveer 14-16 gasten kwijt. Wil je dat iedereen de mogelijkheid heeft om aan een tafel te zitten om bijvoorbeeld een hapje en drankje te nuttigen, of heb je een concert opstelling in gedachten? Reken dan 0,75 vierkante meter per persoon. Houd hierbij wel rekening dat je nog ruimte moet hebben voor de tafels.