Schommelbank

Een schommelbank om heerlijk in je tuin te relaxen en tot rust te komen. Ideaal voor fijne zomeravonden genieten van het zonnetje. Onze schommelbanken bevatten ook een luifel waardoor schommelen in de schaduw ook mogelijk is.

Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Schommelbank "Ibiza" 3-persoons Antraciet
  Schommelbank "Ibiza" 3-persoons Antraciet
  • Aantal personen: Max. 3
  • Max. draaggewicht (kg): 200
  • Materiaal: Polyester
  Onze prijs
  89,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Schommelbank 2-persoons "Gomera" Lichtgrijs
  Schommelbank 2-persoons "Gomera" Lichtgrijs
  • Aantal personen: Max. 2
  • Max. draaggewicht (kg): 260
  • Materiaal: Polyester
  Onze prijs
  89,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Schommelbank "Palma" 2-persoons - grijs
  Schommelbank "Palma" 2-persoons - grijs
  • Aantal personen: Max. 2
  • Max. draaggewicht (kg): 260
  • Materiaal: Textileen
  Onze prijs
  179,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

 5. Schommelbank "Palma" 2-persoons - groen
  Schommelbank "Palma" 2-persoons - groen
  • Aantal personen: Max. 2
  • Max. draaggewicht (kg): 260
  • Materiaal: Textileen
  Onze prijs
  179,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Schommelbank "Menorca" 3-persoons - zwart
  Schommelbank "Menorca" 3-persoons - zwart
  • Aantal personen: Max. 3
  • Max. draaggewicht (kg): 220
  • Materiaal: Textileen
  Onze prijs
  Adviesprijs 179,00 149,00
   Prijs met klantenkaart 129,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Wat is een schommelbank?

Een schommelbank is een schommel die normaal gesproken geplaatst wordt onder een overkapte of niet overkapte veranda in de tuin. Verder wordt een schommelbank buiten vaker geplaatst in de patio, ofwel in de achteruin of binnenplaats van een huis. Daarnaast zie je een schommelbank wel eens in een verlengstuk van de woonkamer. Schommelbanken zijn normaal gesproken zo ontworpen zodat twee of drie personen tegelijkertijd kunnen zitten en zijn geschikt voor verschillende gebeurtenissen zoals bezoek, tijdens een feestje of om even in je eentje of samen tot rust te komen.

Schommelbanken zijn een mooie toevoeging aan je tuin of veranda. De tuin schommelbank is een plek om te ontspannen en tijd door te brengen met geliefden. Je schommel tuinbank kan ervoor zorgen dat er herinneringen ontstaan die je nooit zal vergeten. Een kunststof tuinbank zoals een schommelbank komt in vele vormen en formaten, maar alle schommelbanken geven je een plek om te ontspannen bij goed weer buiten. Een schommel tuinbank is de perfecte aanvulling voor buiten je huis!

Terwijl sommigen wel een idee hebben van hoe ze graag hun tuin schommelbank willen laten uitzien, begrijpen we dat het soms even kan duren tot je weet welke je uitkiest. Daarom bieden we onze drie favoriete schommelbanken aan. Verder hebben wij wat tips en trucs voor je schommel tuinbank. Zo kunnen wij je wat perspectief geven op hoe je mooie herinneringen creëert met schommelbanken voor buiten en hoe je accessoires toevoegt aan schommelbanken zodat die helemaal naar eigen smaak is ingericht. Dus, wat het kiezen tussen schommelbanken voor buiten betreft, laat je creativiteit los en denk er goed over na hoe je je schommel tuinbank wil laten uitzien, want een schommelbank kopen doe je niet zomaar. Bij een schommelbank kopen is het van belang dat je weet welke schommelbank kussens je eraan wil toevoegen en dat je een kleur kiest dat bij je tuin, veranda of patio past. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wat kan inspiratie achter je schommelbank keuze zijn?

Inspiratie voor de keuze van je schommelbank kan zijn dat je oma een schommelbank had waar je als kind veel tijd in spendeerde. Misschien had ze wel een antraciet schommelbank waar je uren in doorbracht om huiswerk te maken of boeken te lezen toen je jonger was. Misschien zoek je dan wel naar een zelfde soort schommel bank.

Of bij een schommelbank kopen heb je in gedachte dat het een welkome plek hoort te zijn voor jou en je baby. Zorg er dan verder voor dat er comfortable kussens en dekens in de buurt liggen zodat je buiten comfortabel onder de deken op de schommelbank kan zitten of liggen.

Maar het kan ook zijn dat je mooie schommelbanken in de buurt zag en dat je inspiratie op doet van andere woningen in de buurt.

Wat voor accessoires gebruik je voor je schommelbank?

Mooie accessoires voor je tuin schommelbank kunnen verschillende schommelbank kussens zijn waarbij je de kussens afwisselt per seizoen. Verder kan een dienblad handig zijn om je koffie of stuk gebak op te zetten.

Maar het kan ook zijn dat je schommelbank kussens wil die het hele jaar bij je kunststof tuinbank er goed uitzien waardoor het uitnodigend en gezellig uit ziet. Je kan dan voor neutrale kleuren gaan zodat ze elk seizoen er goed uitzien bij je schommel bank. Verder kan je planten en rozen erom heen planten ter decoratie om je schommel tuinbank heen.

Daarnaast kan je voor een simpele aankleding van je schommel bank gaan met een schommelbank kussen en twee simpele kussens om bijvoorbeeld op te liggen. De kussens kunnen namelijk wat kleur toevoegen aan je schommelbank waardoor het leuker uitziet dan zonder kussens.

Wanneer gebruik je de tuin schommelbank?

Je kan je schommel bank gebruiken om een boek in de ochtend te lezen. Tevens kan het zijn dat je kinderen graag erop schommelen.

Of je wil graag even weg van binnen zitten. Het is dan fijn wanneer je even buiten kan zijn, vooral wanneer het warm weer is.

Daarnaast kan je de schommelbank gebruiken om met je baby zachtjes te schommelen, naar de wind in de bomen te luisteren, of om even met de buren bij te kletsen. Verder kan je familie op bezoek krijgen en wie weet vinden die het wel fijn om eens op de tuin schommelbank te zitten. Het kan een welkome uitbreiding zijn voor je huis waarmee het voelt alsof je even weg bent terwijl je gewoon thuis zit.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je een schommelbank neemt voor op mooie lenteavonden en herfstavonden. Pak een paar biertjes, een paar boeken, en geniet van de zonsondergang. Uiteraard is een schommelbank ook fijn om op te ontspannen wanneer je een pauze neemt van werk in de tuin.

Goedkope schommelbank kopen?

Met een schommelbank in je tuin geniet je heerlijk van de warme zomerdagen. Zeker als de zon lekker schijnt creëer je met een schommelbank een schaduwplekje om heerlijk te vertoeven. Als je helemaal tot rust bent gekomen in de schommelbank is tijd om verder te relaxen op een van onze loungesets. Al onze schommelbanken bestaan uit een stevig frame en de bank zweeft hier als het ware boven. Bestel jouw schommelbank direct online!

Schommelbank tuin

Opzoek naar een schommelbank voor in je tuin? Kijk eens rond op onze webshop voor prachitge schommelbank aanbiedingen. Heb je meer informatie nodig over schommelbanken (ofwel hangbanken)? Onze medewerkers staan voor je klaar om al uw vragen te beantwoorden. Dit kan zowel online als in een van onze vestigingen. 

Onderhoud schommelbank

Een schommelbank kan in principe het hele jaar buiten blijven staan. Het is wel aan te raden om bij winterweer zoals vorst, sneeuw en eventueel regen het zonnedak van de schommelbank te verwijderen. Schommelbanken zijn eenvoudig schoon te maken met een simpel sopje van lauw water. Speciale middelen of reinigingsapparatuur is niet nodig.