Fauteuil

Een fauteuil neemt weinig ruimte in, is eenvoudig te verplaatsen en biedt een comfortabele zitplek. Handig wanneer je even een extra plekje nodig hebt tijdens verjaardagen. Daarnaast kan het een fijne plek zijn om het dagelijkse nieuws door te nemen. Of je dat nou doet via de televisie, krant of op je mobiele telefoon. De fautteuil vormt een mooie aanvulling in de woonkamer.

6 producten

Filteren

6 producten

Moderne en luxe fauteuils

Een fauteuil is de ideale variant van een bank voor mensen die graag hun eigen plekje hebben en rustig in de fauteuil willen ontspannen. Een fauteuil is een stoel met luxe die veel comfortabeler zit dan een gewone stoel. Het is eigenlijk meer een 1-persoonsbank die verkrijgbaar is in verschillende soorten bekleding, maten en kleuren. Misschien wist je het al door de naam, maar dit meubelstuk komt oorspronkelijk uit Frankrijk, gedateerd uit de 17e eeuw.

 

Nieuwe fauteuil kopen?

Zoek jij een fauteuil die net zo comfortabel zit als een bank, waarin je lekker kunt wegzakken? Bij Heuts vind je een ruim assortiment aan (relax)fauteuils, tegen een scherpe prijs. Deze fauteuils zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Dus wil je een nieuwe fauteuil kopen, dan ben je bij Heuts aan het juiste adres. 


Naast fauteuils vind je bij Heuts een ruim assortiment aan hoekbanken, slaapbanken en 2- en 3-zitsbanken. Hierdoor is het mogelijk je hele woonkamer een restyling te geven en de bank te kiezen die het beste bij jou past.