Tuinstoelen

Tuinstoelen

Wij bieden een uitgebreid assortiment tuinstoelen aan, geschikt voor elke tuin en elk budget. Mooie, degelijke stoelen voor dagelijks gebruik en vouw- en klapstoelen om bij te zetten voor extra bezoek of gebruik op de camping. Lekker relaxen in de tuin of genieten van een goed boek? Dat kan in de heerlijke wicker loungestoelen of hangstoelen.

1-12 van 36

Pagina

1-12 van 36

Pagina

Tuinstoelen kopen

Ontvang je regelmatig veel bezoek en heb je niet genoeg stoelen bij jouw tuinset? Kijk dan eens naar onze eenvoudig op te bergen stapelstoelen, klapstoelen en vouwstoelen. De klapstoelen zonder leuning of vouwstoelen met leuning zijn tevens makkelijk mee te nemen naar een camping of te gebruiken voor evenementen zoals braderieën. 
Voor gezinnen die hun kleine kinderen meenemen op visite hebben wij ook gedacht. De one-2-stay kinderstoelen, verkrijgbaar in neutrale kleuren maar ook blauw en roze, zijn opvouwbaar, lichtgewicht en worden geleverd met een handige opbergtas. Ideaal om zowel thuis te gebruiken als mee te nemen naar vrienden of de camping.
De Keter Cozy Seat is multi inzetbaar als poef en hocker. Handig om bij te schuiven voor bezoek of om te gebruiken als bijzettafeltje. Door het mooie design misstaat de Cozy Seat zeker niet in de woonkamer.

Tuinstoelen met verschillende materialen

Naast de degelijke en onderhoudsvriendelijke aluminium tuinstoelen kun je bij ons ook terecht voor mooie wicker tuinstoelen met een natuurlijke look. De wicker tuinstoelen zijn gevlochten met kunststof draden en hebben daardoor een mooie rotan look. De verstelbare wickerstoel is traploos verstelbaar met behulp van een gasveer en de wicker loungestoelen zijn ideaal om weg te dromen bij een goed boek. Naast deze wicker tuintstoelen hebben wij ook loungestoelen en hangstoelen in het assoriment.

Tuinstoelen aanbieding

Tuinstoel goedkoop kopen? Bij Heuts betaal je nooit te veel voor tuinstoelen. Kijk op onze website of kom langs in een van onze vestigingen. Wellicht is er nog een mooie tuinstoel aanbieding voor jou bij!