De leukste smart home producten op een rij

Wil jij je huis van alle gemakken voorzien en automatiseren? Kies dan voor onze slimme smart home producten die je eenvoudig kunt aansluiten op jouw device. Van slimme verlichting tot slimme rookmelders, je vindt de leukste smart home producten en passend advies gewoon bij Heuts.

Gemakkelijk automatiseren

14 dagen zichttermijn

Assortiment Smart Home

Wat is smart home?

Door middel van verschillende slimme producten kun jij je huis automatiseren en als het ware “slim wonen”. Een smart home is van alle gemakken voorzien en maakt je leven een stuk gemakkelijker en aangenamer. Ben jij benieuwd wat smart home precies inhoudt en hoe het toegepast kan worden? Bekijk dan onze smart home adviespagina.

Slimme verlichting

Een makkelijke manier om te starten met smart home is slimme verlichting. Smartwares biedt twee lijnen slimme verlichting aan: Basic en Pro. Beiden hebben een app die zowel te downloaden is van Android als van iOS. Welke lijn past het beste bij jou? Bekijk snel ons volledige Smartwares assortiment voor meer informatie over deze producten.

Gemakkelijk automatiseren

14 dagen zichttermijn

Verlichting

Op zoek naar een eenvoudige manier om een deel van je huis te automatiseren? Neem dan eens een kijkje in het assortiment Smartwares slimme verlichting. Met slimme verlichting kun jij via je telefoon alle lampen in je huis aan- en uitzetten wanneer jij dat wil. Handig tijdens de donkere winterdagen om je huis bewoonbaar te laten lijken.

Rookmelders en brandbeveiliging

Ook in ons assortiment rookmelders vind je handige producten die jou kunnen helpen je brandbeveiliging te optimaliseren. Zo verkopen wij slimme rookmelders en watermelders die jou direct een melding geven op je telefoon wanneer je huis in gevaar is. Dit maakt je huis een stuk veiliger voor jou en je gezin.

Inbraakbeveiliging

Inbrekers wil je buiten de deur houden. Gelukkig zijn er genoeg domotica verkrijgbaar die jouw inbraakbeveiliging automatiseren aan de hand van meldingen op je telefoon. Denk hierbij aan slimme camera’s en buitenverlichting die jou ongewenste activiteiten aan je deur vastleggen op film en je tijdig een waarschuwing geven.

Weegschalen

Ook je gezondheid is belangrijk om in de gaten te houden. Maak je al gebruik van een fitness app? Dan is een slimme weegschaal een handige toevoeging om je gewicht bij te houden op je telefoon. Een slimme weegschaal zet al je gegevens direct over. Zo hoef je zelf niets meer handmatig te noteren.