Slimme Beveiligingscamera's

Een IP Camera met wifi maakt jouw huis in een klap veiliger. Kijk live op je smartphone mee naar mensen die voor je deur staan en praat terug via je telefoon (indien deze functie ingebouwd is).

Elke IP Beveiligingscamera beschikt over een eigen app, al dan niet van de fabrikant, waarmee deze bediend kan worden. Per camera is de naam van de app weergegeven en zijn verdere specificaties als terugspreekfunctie te zien.

Lees meer
Filteren

5 producten

 1. Caliber IPC1201EW indoor camera met WiFi
  Onze prijs
  Adviesprijs 49,95 24,95
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Caliber HWS701 Wifi Sirene Uitbreidingskit
  Onze prijs
  Adviesprijs 32,95 16,50
  Jouw korting
  Bezorging 1-2 werkdagen
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Voordelen IP Camera Wifi

Veiligheid is een van de meest genoemde redenen om een slimme beveiligingscamera aan te schaffen. Een dergelijke IP Camera met wifi maakt het mogelijk om live in je huis of bij je voordeur mee te kijken via de smartphone. Koppel de camera aan de app en profiteer van de voordelen.

Veel IP beveiligingscamera’s zijn daarbij voorzien van een opslagruimte tot 128 GB dat veelal via een Micro SD-kaart opgeslagen kan worden (in- of extern).

’s Nachts meekijken

Bij veel IP camera’s met wifi is het mogelijk om ’s nachts mee te kijken middels de infrarood-verlichting. Het bereik varieert tussen de 8 en 10 meter, waardoor je in de meeste gevallen de hele oprit en voortuin kunt meenemen in de opnames. Bovendien beschikken veel camera’s over bewegingsdetectie, wat betekent dat de camera automatisch een melding naar je smartphone stuurt wanneer deze een beweging detecteert.

Resolutie IP beveiligingscamera

Vrijwel alle IP camera’s met wifi hebben een HD of Full HD resolutie van 720p tot 1080p, waardoor je altijd goed zicht hebt. Dit is zeker handig als je bewijsmateriaal moet aanleveren aan de politie wanneer ongewenste bezoekers je huis zijn binnengedrongen. Daarbij heb je bij enkele camera’s de optie om foto’s / snapshots te nemen voor nog duidelijker bewijsmateriaal.

Een IP Camera met Wifi maakt je huis dus vele malen veiliger dan het al was. Bekijk het aanbod en shop jouw camera online.