Tafel BBQ

Een tafel bbq is een barbecue met een klein, compact formaat en dus beschikken ze niet over een onderstel. Hierdoor is een tafel barbecue gemakkelijk mee te nemen en neer te zetten op een bijzettafel. Ook handig om mee te nemen naar een camping of naar vrienden.
Filteren

12 producten

 1. Campingaz Attitude 2go CV
  Onze prijs
  Normale prijs  220,00 Speciale prijs  199,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. BBQ specialist

  Officiële Weber dealer

  Officiële Outdoorchef dealer

 3. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

12 producten

Soorten tafel BBQ's

Tafelbarbecues zijn er in verschillende soorten, er zijn zowel gas-, elektrische- en houtskoolbarbecues, die geschikt zijn als tafel bbq. Bij Heuts bieden wij al deze soorten tafelbarbecues aan, waarvan het grootste deel ook uitstekend gebruikt kan worden als camping BBQ. Als je de tafel BBQ wilt gebruiken voor op de camping, moet je voorafgaand wel controleren welke barbecues zijn toegestaan op de camping. Veel campings verbieden namelijk het gebruik van houtskoolbarbecues. De tafel barbecues zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklasse en kwaliteitsklasse. Van standaardmodellen tot modellen met allerlei extra luxes waarbij u kunt denken aan thermometers, temperatuur regeling, werkbladen en vet druipbakjes etc. Welke wensen je ook hebt voor je tafel bbq, bij ons vindt je het gewenste model.

Voordelen tafel BBQ's

Het grote voordeel van een tafel BBQ is dat er niet veel extra ruimte nodig is, zolang er maar een bijzettafel aanwezig is. Een tafel BBQ is zoals al benoemd ook gemakkelijk mee te nemen naar de camping, vrienden, waar je ook maar wilt. Door het kleine formaat neemt een tafel bbq niet veel ruimte in beslag en zijn ze gemakkelijk te dragen. Tafel bbqs zijn vaak ook van een relatief laag gewicht. Al met al is een tafel bbq dan ook vrij praktisch en ideaal voor bijvoorbeeld te kamperen. Het nadeel van een tafel bbq is echter wel dat deze niet geschikt is voor een grote groep. Dit komt omdat het grillrooster van de barbecue niet zo groot is. De meeste tafelbarbecues zijn geschikt voor ongeveer 4 à 5 personen, voldoende voor een gemiddeld gezin.