Camping BBQ

Een camping bbq is zoals de naam het al zegt, een barbecue die geschikt is voor op de camping. Belangrijk voor een camping bbq is dat de barbecue gemakkelijk mee te nemen is. De barbecue moet dus een klein formaat hebben, of moet gemakkelijk uit- en in elkaar te zetten zijn.

1-12 van 17

Pagina
Filteren
  1. BBQ specialist

    Officiële Weber dealer

    Officiële Outdoorchef dealer

  2. 50 jaar ervaring

    14 dagen herroepingsrecht

1-12 van 17

Pagina

Soorten camping BBQ's

Camping barbecues zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Denk hierbij aan gasbarbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues die geschikt zijn als camping bbq. Bij een elektrische barbecue moet je er uiteraard wel rekening mee houden dat je een stopcontact ter beschikking hebt. De camping BBQ's met pootjes of een onderstel kunnen ook als tafel BBQ gebruikt met een klein gezelschap.

Op veel campings is het niet toegestaan om te barbecueën met open vuur. Afhankelijk van de camping(s) die je bezoekt is dit dus mogelijk een factor waar je rekening mee moet houden. Met name de houtskoolbarbecues zijn op veel campings verboden. Gasbarbecues daarentegen zijn bijna op elke camping wel toegestaan, echter zijn er wel vaker regels met betrekking tot de grootte van de gasfles, deze mag vaak maar een maximale grootte hebben. Als je 100% zeker wilt zijn dat je de barbecue mag gebruiken op de camping dan bevelen wij een elektrische barbecue aan. Elektrische barbecues zijn eigenlijk altijd toegestaan, ook op buitenlandse campings, waar de regels met betrekking tot het barbecueën op campings vaak strenger zijn dan in Nederland.

Bij Heuts vindt je zowel goedkope als duurdere camping barbecues. Het verschil in de prijs zit hem vaak in het materiaal van de camping bbq en de extra mogelijkheden waar de duurdere campings barbecues over beschikken ten opzichte van een goedkope camping bbq. Afhankelijk van de door jou gewenste mogelijkheden, grillruimte, materialen en prijs vindt je bij ons de camping bbq die helemaal bij jou past.