Intex Metal Frame Pool

Zwemplezier voor de hele familie met een Intex metal frame pool! Intex heeft een breed assortiment aan Intex metal frame pools. Afhankelijk van je tuin en wensen heb je de keuze uit allerlei maten, vormen en designs. Alle Intex metal frame zwembaden hebben een mooie strakke blauwe kleur en zijn stevig en stabiel door de metalen frame constructies.
Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Intex metal frame pool

De Intex metal frame Pool is een zwembad dat garant staat voor urenlang waterplezier in uw tuin. Dit soort opzetzwembaden zijn zowel geschikt voor kinderen als ouderen. De metal frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen c.a. 30 minuten is het zwembad vulklaar. Er zijn zowel ronde als rechthoekige vormen van dit zwembad beschikbaar, de rechthoekige zwembaden zorgen ervoor dat u minder plaats kwijt bent in uw tuin.

De Intex metal frame pool kenmerkt zich door de sterke 3-laags wand en de gegalvaniseerde staalconstructie. Hierdoor blijft de wand steeds in zijn vorm behouden. De Intex metal frame pool is heel populair onder de metalen frame zwembaden.

Om uw metal frame zwembad optimaal te kunnen gebruiken bieden wij u een aantal accessoires, zoals een Intex filterpomp, Intex zwembadverwarming, Intex afdekzeil of een Intex bodemzuiger.

De voordelen van het kopen van een Intex metal frame pool

  • Geschikt voor jong en oud
  • Binnen 30 minuten vulklaar
  • Zwembad maakt gebruik van een sterke 3-laags wand en gegalvaniseerd staal
  • Verkrijgbaar in ronde als rechthoekige varianten
  • Alle benodigde accessoires beschikbaar

Bekijk ons Intex zwembad overzicht.

Frame constructie

De Intex metal frame is een frame zwembad. Zij danken hun stevigheid aan de metalen frame constructies en de 3-laags dikke wand van het zwembad. Het frame is van gepoedercoat staal dat ervoor zorgt dat het zwembad zijn originele vorm behoudt. De wand van een Intex metal frame zwembad bestaat uit 3 lagen: 2 dikke en duurzame PVC buitenlagen en een gerasterde polyester binnenlaag. Dit geheel zorgt ervoor dat het Intex metal frame zwembad gegarandeerd stabiliteit en kwaliteit levert.