Terrasverwarming Elektrisch

Terrasverwarming Elektrisch
Een elektrische terrasverwarming is een zeer efficiënte en veilige manier op je terras, overkapping of veranda te verwarmen. Elektrische heaters zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.
Filteren

12 producten

12 producten

Elektrische terrasverwarming

Een elektrische terrasverwarming (ofwel infrarood heater) is een ideale uitkomst als het in de avond koeler wordt. Een terrasverwamer op stroom werkt met een infraroodlamp. Deze straling is wel voelbaar, maar niet met het blote oog zichtbaar. Door het gebruik van een elektrische heater wordt de temperatuur in de omgeving van de heater verhoogd. Elektrische terrasheaters zijn op allerlei manieren inzetbaar, zoals bijvoorbeeld aan de muur. Ook is het mogelijk de infrarood heater in te bouwen, op te hangen of onder een parasol te monteren. 

Waarom elektrische verwarming? Waarom infraroodterrasverwarmer?

Infrarood heaters zijn ideaal voor het verwarme van een terras, overkapping, balkon of veranda. Vergeleken met terrasheaters op gas, zijn elektrische heaters iets duurder in de aanschaf. Uiteindelijk bereikt een elektrische heater een hoger rendement en verbruikt deze minder vermogen dan een gasheater.U kunt eenvoudig de elektrische heater aansluiten op een stopcontact en je kunt direct genieten van de aangename warmte.  Zeker voor windgevoelige plekken is een elektrische terrasheater een betere uitkmomst dan een heater op gas.

Elektrische terrasverwarmer kopen

Welk soort terrasverwarming nu ook je voorkeur heeft, bij Heuts vind je de perfecte terrasverwarming die bij jou situatie past. Naast elektrische heaters hebben wij ook gasheaters in het assortiment. Al onze producten zijn online verkrijgbaar, maar ook bij ee nvan onze vestigingen. Mocht je vragen hebben over de verschillende soorten terrasverwarming, staan onze medewerkers voor je klaar al jou vragen te beantwoorden.