Alle partytenten

Een partytent is de ideale tent voor een feestje in de tuin. Door de ruime keuze in afmetingen, is er voor elk feestje en elke tuin een passende feesttent. Wij bieden zowel budget partytenten als luxe partytenten aan. Zo is er voor iedereen een geschikte partytent! Partytenten zijn er in verschillende maten, uitvoeringen en kwaliteiten.

Lees meer
Filteren

1-12 van 27

Pagina
 1. Partytent 3x6m Easyup grijs
  Onze prijs
  249,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Prieel zeshoekige ster 3.5x4m
  Onze prijs
  149,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 4. 50 jaar ervaring

  14 dagen herroepingsrecht

1-12 van 27

Pagina

Goedkope partytent kopen: voordelig een feestje vieren

Een goedkope partytent kopen voor een voordelig feestje bij jou thuis? Heuts Mobiliteit & Vrije tijd biedt verschillende maten en soorten aan tegen scherpe prijzen. Voor elke tuin is er een geschikte partytent om je feest tot een succes te brengen! Naast de budget partytent, zijn er ook luxe partytenten die zich onderscheiden door een steviger frame en dikkere wanden. Al onze partytenten zijn gemaakt van PE materiaal, hetgeen ideaal is om de partytent meerdere malen per jaar op te zetten voor jouw tuinfeest of buitenactiviteit. Door middel van de bijgeleverde instructiehandleiding is de partytent eenvoudig op te zetten en net zo makkelijk weer op te bergen. Een goedkope partytent kopen voor een voordelig feestje bij jou thuis? Heuts Mobiliteit & Vrije tijd biedt verschillende maten en soorten aan tegen scherpe prijzen. Voor elke tuin is er een geschikte partytent om je feest tot een succes te brengen! Naast de budget partytent, zijn er ook luxe partytenten die zich onderscheiden door een steviger frame en dikkere wanden. Al onze partytenten zijn gemaakt van PE materiaal, hetgeen ideaal is om de partytent meerdere malen per jaar op te zetten voor jouw tuinfeest of buitenactiviteit. Door middel van de bijgeleverde instructiehandleiding is de partytent eenvoudig op te zetten en net zo makkelijk weer op te bergen.

LET OP: We adviseren de partytent niet bij veel wind/regen te laten staan, eventuele schade die wordt aangericht door regen, wind en/of storm vallen niet onder de garantie. 

LET OP: We adviseren de partytent niet bij veel wind/regen te laten staan, eventuele schade die wordt aangericht door regen, wind en/of storm vallen niet onder de garantie. 

Vouw partytent

Voorkeur voor een eenvoudige partytent die je snel kunt opbouwen en afbreken? Dan bieden onze easy up partytenten de oplossing. Deze tenten beschikken over een harmonica uitvouwbaar frame in het dak, waardoor je de tent binnen één minuut kunt opbouwen en afbreken.

De partytenten bieden uitstekende bescherming tegen de zon. De partytenten met zijwanden bieden in beperkte mate bescherming tegen wind en regen. We adviseren de party tent niet bij veel wind/regen te laten staan, eventuele schade die wordt aangericht door regen, wind en/of storm vallen niet onder de garantie.

Witte partytent

Witte partytenten zijn de meest voorkomende partytenten en razend populair. Een witte partytent past namelijk bij elke gelegenheid. Kies bij Heuts uit een ruim assortiment aan witte partytenten. Liever een andere kleur? Wij bieden ook beige, bruine en grijze partytenten aan. 

Hoeveel personen gaan in een partytent?

Aan de hand van de oppervlakte kun je berekenen voor hoeveel personen de partytent ongeveer geschikt is. Over het algemeen gelden hier de volgende regels voor:

 • Zonder zitplaatsen:  1 persoon per 0,9 m2
 • Met zitplaatsen:        1 persoon per 1,4 m2

Goedkope partytent 3x3

Bij Heuts vind je een ruim assortiment aan voordelige partytent 3x3 formaten. Een 3x3 partytent is geschikt voor circa 10 personen zonder zitplaatsen. Meer informatie over partytenten vind je op onze partytent adviespagina