Partytenten voor 30-32 personen


Ben jij op zoek naar een partytent voor 30-32 gasten? Bekijk het assortiment aan partytenten die groot genoeg zijn voor dit aantal personen. Hoeveel mensen in een partytent passen, hangt wel af van je feestopstelling. Hier gaan we uit van de ruimte zonder partymeubilair.

Lees meer
Filteren
Filteren

5 producten

 1. Luxe partytent 5x5 - wit
  Onze prijs
  299,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Luxe partytent 4x6 met zijwanden - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 319,00 259,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Budget partytent 4x6 met zijwanden - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 299,00 229,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Partytent specialist

  Easy up partytent

  Partytent met zijwanden

 5. Budget partytent 5x5 met zijwanden - wit
  Onze prijs
  Adviesprijs 249,00 239,00
  Jouw korting
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst
 6. Easy up partytent 3x6 met zijwanden - wit
  Onze prijs
  225,00
  Vandaag verzonden
  Voeg toe aan verlanglijst

5 producten

Partytent voor 30-32 personen kopen

Hoeveel personen in een partytent passen, is afhankelijk van het gebruik van de tent. Je kunt bijvoorbeeld zitplaatsen creëeren met partystoelen en inklapbare tafels, of je laat iedereen staan en zet hier en daar een statafel neer. De vuistregel voor partytenten is dat je per persoon 0.9 vierkante meter rekent. Zo hebben je gasten genoeg bewegingsruimte. In deze berekening is er ook nog plek voor een paar statafels. Geen statafels, maar enkel staplekken? Dan kun je het wat meer gasten kwijt in je partytent.

Bijvoorbeeld: In een partytent van 4x6 meter kun je met deze vuistregel ongeveer 30-32 gasten kwijt.

Wil je dat iedereen de mogelijkheid heeft om aan een tafel te zitten om bijvoorbeeld een hapje en drankje te nuttigen, of heb je een concert opstelling in gedachten? Reken dan 0,75 vierkante meter per persoon. Houd hierbij wel rekening dat je nog ruimte moet hebben voor de tafels.

Hoe groot moet je partyent zijn

Bij al onze partytenten staan de afmetingen beschreven. Wanneer je niet zeker weet hoe groot jouw partytent moet zijn voor jouw gezelschap, kun je zelfs filteren op aantal personen. Mocht je van tevoren zelf willen uitrekenen hoeveel oppervlakte je nodig hebt om je gasten te laten feesten in ruime comfort, hebben we een rekensom voor je. We kijken namelijk naar het aantal vierkante meter per persoon. 

Heb je een feest waarbij je meeste gasten staan of dansen? Dan kun je rekening houden met ongeveer 0,5m2 per persoon. Voor een party met 25 mensen heb je dus een tent nodig met een minimale oppervlakte van 12,5m2. 

Wil jij een feest organiseren waarbij gasten kunnen zitten, in een bioscoop opstelling, houd dan rekening met ongeveer 0,7m2 per persoon. Dit is de ruimte benodigd voor iemand die op een stoel zit. Houd er dus rekening mee dat je wellicht nog tafels kwijt moet, een plek om bijvoorbeeld een presentatie te houden of optreden, en misschien nog een plek wilt overhouden voor mensen die graag staan of dansen. 

Voor feesten waarbij je statafels of eettafels plaatst, heb je nog wat meer oppervlakte nodig per persoon. Houd hierbij rekening met ongeveer 1,2m2 per persoon.