Elektrische kachel

Elektrische kachel
Een elektrische kachel is zeer geschikt als bijverwarming. Handig tijdens het klussen in de schuur en heerlijk als extra warmtebron in huis tijdens de winter. Met een elektrische kachel kun je een ruimte snel én milieuvriendelijk verwarmen. De temperatuur is eenvoudig te reguleren en je kunt iedere ruimte afzonderlijk verwarmen doordat de kacheltjes eenvoudig te verplaatsen zijn. Bekijk ons ruime assortiment elektrische kachels en zorg dat je geen last meer hebt van de kou in de winter.
Filteren

1-12 van 70

Pagina
 1. Eurom CK2003T Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  39,95 Speciale prijs  35,95
  Jouw korting
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst
 2. Eurom Alutherm 400XS WiFi Convectorkachel
  Onze prijs
  Normale prijs  109,00 Speciale prijs  99,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 3. Eurom Sani-Towel 500 Wit Badkamerverwarming
  Onze prijs
  Normale prijs  175,00 Speciale prijs  139,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 4. Eurom Safe-T-Heater 2000 Keramische Kachel
  Onze prijs
  Normale prijs  49,00 Speciale prijs  45,00
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst
 5. Industrie ventilatorkachel 2000W
  Onze prijs
  Normale prijs  44,95 Speciale prijs  34,95
  Jouw korting
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 70

Pagina

Elektrische kachel kopen

Een elektrische kachel heeft verschillende gebruikstoepassingen, zoals tijdens het studeren op de slaapkamer of het werken in je tuinhuis. Elektrische kachels zijn in veel gevallen namelijk eenvoudig te verplaatsen en kunnen derhalve in meerdere ruimtes gebruikt worden. Let bij de aanschaf goed op het type ruimte en op de grote van de ruimte waar jij de kachel wilt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te weten of je de elektrische kachel in meerdere ruimtes wilt gebruiken, of slechts in één ruimte. Ga voor een vrijstaande kachel wanneer je de kachel in meerdere ruimtes wilt gebruiken en voor een wandkachel wanneer je de kachel in één ruimte wilt gebruiken.

Elektrisch kacheltje als bijverwarming

Welke elektrisch kacheltje geschikt is voor de ruimte die jij wil verwarmen, hangt af van het formaat en jouw wensen. In het geval van een kleine slaapkamer heb je al genoeg aan een klein elektrisch kacheltje dat snel en effectief verwarmt. Een elektrische kachel is de enige kachel die direct warmte afgeeft. Dit komt doordat de kachel is aangesloten op netstroom en zijn warmte niet hoeft op te bouwen.

Elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen is mogelijk op verschillende manieren. Wij hebben veel verschillende elektrische kacheltjes in ons assortiment, voor iedere ruimte een geschikte kachel. Bijvoorbeeld een krachtige ventilatorkachel voor in de woonkamer, een stille convectorkachel in de slaapkamer, een mobiele radiatorkachel in de hobbykamer en een keramische kachel aan de muur in de studeerkamer.

 • Badkamerkachels kunnen in principe ieder type verwarming zijn, maar dan met een betere isolatie ter bescherming tegen vocht.  

 • Convectorkachels zijn geruisloos, waardoor de kachels zeer geschikt zijn als permanente elektrische verwarming. De manier van verwarmen is gelijk aan verwarming via de CV.

 • Keramische kachels zijn zuiniger dan andere soorten kachels. Een keramisch element hoeft veel minder warm te worden om dezelfde hoeveelheid warmte af te geven.

 • Radiatorkachels verwarmen op twee manieren: via convectie en stralingswarmte, wat deze elektrische kachel heel efficiënt maakt. 

 • Straalkachels maken gebruik van infraroodstraling, een type warmte dat personen en objecten verwarmd in plaats van de ruimte. Hierdoor is een straalkachel ideaal voor ruimtes die minder goed geïsoleerd zijn.  

 • Ventilatorkachels verwarmen een ruimte veel sneller dan andere type kachels omdat een ventilatorkachel omgevingslucht snel opwarmt via de ventilator.

Elektrische kachel kopen bij Heuts

Ben je er nog niet helemaal uit voor welke kachel jij wilt gaan? Neem contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze filialen in Zuid-Nederland voor een deskundig advies. Benieuwd welk soorten elektrische kachels er zijn? Bekijk onze adviespagina en kies de kachel die het best bij jouw situatie past.