Elektrische herenfietsen

Breed assortiment elektrische herenfietsen van het merk NCM vind je bij Heuts. Zoek je een moderne sportieve elektrische herenfiets, dan zijn de NCM fietsen precies wat je nodig hebt. Deze elektrische herenfietsen zijn voor geschikt voor korte en lange fietstochten en helpen jou om sneller en comfortabel bij jouw bestemming te komen. 

Lees meer
Filteren
Filteren

9 producten

9 producten

Herenfiets kopen?

Bekijk hier onze herenfietsen op je gemak!

Wil je een goede herenfiets kopen? Dan ben je bij Heuts aan het goede adres! Wij hebben zeer voordelige, comfortabele en duurzame herenfietsen voor jou in de aanbieding. Onze herenfietsen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en lange of korte fietstochten. Ook heb je de keuze tussen normale fietsen of elektrische fietsen!

Wil je liever een herenfiets kopen die echt staat voor kwaliteit en luxe? Dan is de NCM Venice+ e-bike de moeite waard voor jou om hier een kijkje te nemen. Met deze herenfietsen geniet je uitermate van het comfort en ze zijn ideaal om lange afstanden mee af te leggen vanwege de actieradius van 150 kilometer! Ben je meer in voor avontuur en wil je door de bossen crossen met een gloednieuwe elektrische mountainbike? Bekijk dan zeker de NCM Mountainbikes uit ons assortiment, een heel stevige fiets waarvoor geen enkel terrein te lastig is.