• Let op: Naast dat wij bezorgen, zijn onze winkels alleen geopend om bestellingen af te halen. Lees meer >

Ventilators

Ventilators

Wanneer het buiten warm is, wil je jouw huis natuurlijk lekker koel houden. Een ventilator blaast een verfrissende bries door de kamer waardoor het op warme dagen een stuk comfortabeler voelt. Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met één van onze ventilatoren. Ben je op zoek naar een apparaat dat de temperatuur in huis daadwerkelijk verlaagt? Ga dan voor een airco.   

1-12 van 15

Pagina
 1. USB-Ventilator-15cm
  Onze prijs
   6,95
  Op voorraad
  Levering: binnen 1-2 dagen
  Voeg toe aan verlanglijst

1-12 van 15

Pagina

Ventilator kopen

Ventilators bieden een aangename verfrissing op de warme zomerdagen. Zeker voor wanneer je snel een kamer of andere kleine ruimtes wilt verkoelen, biedt een ventilator soelaas. Wij bieden verschillende soorten ventilators aan met elk zijn voor- en nadelen. U kunt onder andere voor staande ventilators, tafelventilators en torenventilators terecht bij Heuts. Bekijk het aanbod en bestel de ventilator die bij jou past!

Goedkope ventilator

In vergelijking met een airco is een ventilator goedkoop in aanschaf en daarbij ook een stuk energiezuiniger, wat je merkt in je beurs. Bovendien maakt een ventilator in het algemeen veel minder lawaai dan een airco. Een ventilator is dus ideaal te gebruiken op een studeer- of slaapkamer of een andere plek waar je snel een verfrissend briesje nodig hebt. Ben je toch op zoek naar een apparaat die de lucht in de ruimte permanent verkoeld? Neem dan een kijkje bij onze airco's.